Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Εξαιρετικά επικίνδυνη και προκλητική καταστολή για άλλη μια φορά...

Στον χθεσινό αγώνα, για ακόμη μια φορά, γίναμε στο ίδιο έργο θεατές! Τα παιδάκια με τα μπλε και τα χακί, αυτοί που τους στέλνουν, οι αρμόδιοι για την... "ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ", χωρίς λόγο και αιτία, θέλοντας μάλλον να βγάλουν απωθημένα που λογικά έχουν για προσωπικά τους προβλήματα και κόμπλεξ, καβαντζωμένοι από την εξουσία που τους δίνει η στολή που φοράνε, επιτέθηκαν με χημικά στον κόσμο που άραζε στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου μας! Είδαμε τις δυνάμεις καταστολής να ρίχνουν αλόγιστα πάρα πολλά χημικά, που έπνιξαν την ατμόσφαιρα της περιοχής! Τους είδαμε επίσης να προκαλούν, να βρίζουν και να κάνουν διάφορες χειρονομίες σε οπαδούς και φιλάθλους της ομάδος μας, καλυπτόμενοι ΠΑΝΤΑ πίσω από την ιδιότητά τους!
Είδαμε πατεράδες που συνόδευαν μικρά παιδάκια να προσπαθούν να τα σώσουν, ηλικιωμένους να πνίγονται από τα χημικά που πετάχτηκαν ακόμα και σε αυτούς... έβλεπες άτομα με αναπνευστικά προβλήματα να μην αντέχουν καθώς η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική...!Ακόμα και οι κάτοικοι της περιοχής δεν άντεξαν την κατάσταση, καθώς η καταστολή πετούσε χημικά λες και ήταν παιχνίδι μέσα σε μια κατοικημένη περιοχή και σε ένα συγκεντρωμένο πλήθος, που δεν μπορούσε εύκολα να τα αποφύγει, καθώς δεν υπήρχαν τρόποι διαφυγής!
Δεν είναι η πρώτη φορά που συναντάμε αυτό το φαινόμενο φέτος, καθώς έχει επαναληφθεί αρκετές φορές, αλλά χθες ήταν το αποκορύφωμα!

Για να μας πεί ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΠΟ τι θα γινόταν σε περίπτωση που συνέβαινε καμιά στραβή και κάποιος πάθαινε κάτι λόγω αναπνευστικών προβλημάτων ή ακόμα αν τραυματιζόταν σοβαρά, αφού είδαμε τα... "ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ" της καταστολής να σημαδεύουν στο πλήθος, καθώς έστελναν τα χημικά τους (έτσι τραυματίστηκε και ένα παιδάκι στο πόδι μπροστά μας)????? Θα γινόταν κάτι????? Ή πάλι θα ήταν οι οπαδοί αυτοί που φταίνε????? Θα τιμωρηθεί κάποιο από τα αρμόδια όργανά σας, κύριε υπουργέ?????

Τα ξαναλέμε σύντομα... γιατί σίγουρα θα τα ξανακάνετε!!!!!

Υ.Γ. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ......

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το κράτος-τρομοκράτης έκανε και πάλι την εμφάνισή του! Το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι σαφές: να φοβόμαστε να βγαίνουμε από τα σπίτια σας! Η δική μας απάντηση, όμως, είναι ακόμη πιο σαφής: μη φάτε... έχουμε γλαρόσουπα!