Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

καβαλΑΡΗΣ......


Ο ΑΡΗΣ μας σήμερα έδειξε την ποιότητα του ποδοσφαίρου του για ακόμη μια φορά και μας έκανε περήφανους κέρδίζοντας με 3-1 την καβάλα και έχοντας ένα ικανοποιητικά ασφαλές σκορ για την ρεβάνς της πρόκρισης!Μια η καβάλα η οποία προσπάθησε να καταστρέψε το ποδόσφαιρο αφού από το ξεκίνημα ήταν κλεισμένη πίσω από την μεγάλη περιοχή της!
Ο ΑΡΗΣ με ένα καταιγισμό επιθέσεων κατάφερε να πάρει την νίκη!Προηγήθηκε με εκτέλεση πέναλντι του ΚΟΚΕ σε χέρι του ντιέ!Η ομάδα μας ισοφαρίστηκε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου από μια απίστευτη γκέλα της μπάλας στην δεύτερη ευκαιρία που είχε η καβάλα σε όλο τον αγώνα!
Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΡΗΣ έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του και πήρε κεφάλι στο σκορ με ένα πανέμορφο γκολ από τον ΚΟΚΕ και λίγο αργότερα έκανε και το 3-1 με κεφαλιά του ΧΑΒΙΤΟ!Ο ΑΡΗΣ μας θα μπορούσε να σημειώσει και άλλα τέρματα με πρώτη και καλύτερη χαμένη ευκαιρία αυτή του ΤΖΟΝΣΟΝ ο οποίος σε τετ α τετ δεν μπόρεσε να βάλει την μπάλα στα δύχτια!
Ο ΑΡΗΣ μας με αυτό το σκορ είναι φαβορί για να πάει στον τελικό και μένει να μας το δείξει την ερχόμενη πέμπτη που θα παίξουμε τον επαναληπτικό αγώνα στην καβάλα και θέλουμε να πανηγυρίσουμε αυτήν μας την πρόκριση μαζί με τα γενέθλια της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας!

ΑΡΗΣ : Σηφάκης, Νέτο, Αράνο, Νασούτι, Γκιάρο, Πρίττας (56΄Γκαρσία), Ναφτί, Κάλβο, Μεριέμ (62΄Χαβίτο), Κόκε, Κάμπορα (78΄Τζόνσον).

Καβάλα : Ιτάνζ, Παβίσεβιτς, Ντουγκλάο, Μουρ, Οικονόμου, Ντιέ, Ντικρόκ (70΄Σιόντης), Μεντί (54΄Ορούμα), Ονουάτσι, Ρινκόν, Σουλτανίδης (53΄Σμολάρεκ).

ΥΓ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ ΤΟΝ ΛΕΥΚΟΟΟΟΟ....
ΥΓ2 μάκη και υπουργοί που δεν γουστάρετε μετακινήσεις την πέμπτη θα έρθουμε καβάλα για τσίπουρα και μπακαλιάρο......

Δεν υπάρχουν σχόλια: