Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Όλα για την πρόκριση!


Το ματς με τα πτηνά πέρασε και αποτελεί παρελθόν όλοι πρέπει να συγκεντρώσουμε την προσοχή μας σε ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς που είναι αύριο για το θεσμό του Κυπέλλου απέναντι στην καβάλα!
Ο ΑΡΗΣ μας πρέπει να μπεί δυνατά και να καθαρίσει από τώρα το ματσάκι εξασφαλίζοντας από αύριο σκορ πρόκρισης έτσι ώστε να πάμε στην καβάλα την άλλη πέμπτη για να γιορτάσουμε τα γενέθλια της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας μαζί με την πρόκριση μας στον τελικό!
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν αύριο στις 17.00 στο Κλεάνθης Βικελίδης για να βοηθήσουμε με τον τρόπο που ξέρουμε την αγαπημένη μας ομάδα να πάρει μια σημαντική νίκη και ελπίζουμε με ένα πολυ καλό σκορ για τους λόγους που αναφέραμε παραπάνω!

Η απόστολη που θα κατεβάσει στο γήπεδο ο Κούπερ:
Με μία πρωινή προπόνηση ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για τον αγώνα κόντρα στην Καβάλα αύριο στις 17:00 στο Kλ. Βικελίδης. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ανακοίνωσε την 18μελή αποστολή. Πιο συγκεκριμένα στην αποστολή συμμετέχουν οι: Σηφάκης, Φρασέρι, Ντέιλι, Πρίττας, Χαβίτο, Νέτο, Κόκε, Ρονάλντο, Κάλβο, Νασούτι, Αράνο, Γκαρσία, Κάμπορα, Τζόνσον, Μεριέμ, Κουλουχέρης, Βαγγέλη, Ναφτί. Εκτός αποστολής έμειναν οι Αντού, Φερνάντεζ, Ορτίθ, Πέσκοβιτς, Πιοβεζάν, Οικονομόπουλος, Γραικός, Αγτζίδης, Μπουγαίδης, Αραβίδης,



ΥΓ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Η ΚΑΝΕΙΣ.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: