Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

2,5 στα 3!

Δυστυχώς, δεν ευτυχήσαμε να κάνουμε το 3 στα 3 το περασμένο Σάββατο. Το τμήμα που... μας τα χάλασε ήταν το ποδόσφαιρο. Αν και ο ΑΡΗΣ προηγήθηκε νωρίς-νωρίς στο ματς της Καβάλας με μια γκολάρα του Τόνι Κάλβο, δε συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και πλήρωσε το κακό δεύτερο ημίχρονο που έκανε, δεχόμενος την ισοφάριση 10 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα. Παρόλα αυτά, η ομάδα μας διατήρησε τη διαφορά των 2 βαθμών από την Καβάλα, κρατώντας έτσι το πάνω χέρι στην υπόθεση εισόδου στα πλέι-οφς. Ακολουθεί ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι (όπως σημαντικά είναι και όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια που απομένουν μέχρι τη λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος), για το οποίο, όμως, θα τα πούμε τις επόμενες μέρες.

Το μπάσκετ, με κεκτημένη ταχύτητα από τη νίκη επί της Μπανταλόνα, έκανε υγιεινό περίπατο απέναντι στον Πανιώνιο πετυχαίνοντας όχι απλά μια χαλαρή νίκη, αλλά και την άνετη ανατροπή της διαφοράς της ήττας στον πρώτο γύρο. Η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, πράγμα που καλείται να εκμεταλλευτεί και στο σημερινό ματς στη Γαλλία (21:30), απέναντι στην αδιάφορη και αποκλεισμένη Λε Μαν, ώστε να πάρει το διπλό και να τερματίσει πρώτη στον όμιλό της, γεγονός που θα της δώσει το πλεονέκτημα να παίξει στο Παλέ τον δεύτερο αγώνα για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Πιθανός αντίπαλός μας θα είναι η Χάποελ Ιερουσαλήμ, την οποία αντιμετωπίσαμε και κερδίσαμε 2 φορές στην πρώτη φάση των ομίλων, αλλά αυτό θα ξεκαθαριστεί μετά τα αποψινά παιχνίδια.

Όσο για το βόλεϊ, αποδείχτηκε ότι οι παίκτες μας ξέρουν να κρατάνε τις υποσχέσεις τους, είναι όλοι τους παληκάρια και τιμούν τη φανέλα που φοράνε! Παρά τους ψευτοτραμπουκισμούς και τις ψευτομαγκιές στις οποίες επιδόθηκαν κάποια... πτηνά που μαζεύτηκαν στο κρατικό γήπεδο της Πυλαίας, οι παίκτες μας πήραν ένα άνετο διπλό, παίρνοντας παράλληλα και μια γλυκιά εκδίκηση για την απίστευτη ήττα που γνώρισαν στο ματς του πρώτου γύρου στα Βασιλικά. Η λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος βρήκε τον ΑΡΗ στην 5η θέση, κάτι που σημαίνει ότι στην πρώτη φάση των πλέι-οφς θα αντιμετωπίσει τη γριά με μειονέκτημα έδρας, με στόχο να πετύχει δύο νίκες και να περάσει στα ημιτελικά. Λόγω μιας εκκρεμούς δικαστικής απόφασης (τιμωρία της άεκ), ακόμα δεν έχουν οριστεί οι ημερομηνίες των επόμενων αγώνων, οπότε βρισκόμαστε εν αναμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: