Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο emperor.gr και στον πυρήνα ΑΡΕΙΑΝΩΝ απο την Αθήνα!


Από την αρχή της προσπάθειας μας ως τώρα υπήρξε μεγάλη ανταπόκριση από πολύ κόσμο για τον σύνδεσμό μας! Πραγματικά απίστευτο ήταν και το ενδιαφέρον των διαχειριστών και των μελών του emperor.gr! Μετά από μεγάλη κινητοποίηση που έκανε μάζεψε χρήματα τα οποία θα βοηθήσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό το σύνδεσμο μετά την ύπουλη επίθεση όταν ήταν ΚΛΕΙΣΤΟΣ!

Ένα τεράστιο ευχαριστώ θα θέλαμε να πούμε και στα παιδιά από τον πυρήνα της ΑΘΗΝΑΣ, όπου και αυτοί μέσω του emperor.gr βοήθησαν σε τεράστιο βαθμό οικονομικά την προσπάθεια! Αδέρφια, ευχαριστούμε και για το πολύ καλό υλικό που μας στείλατε. Still we go, ρε τσακάλια....

Τα παιδιά όμως δε σταμάτησαν εκεί. Ετοίμασαν ένα πανέμορφο κασκολάκι του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν στον σύνδεσμό μας. Πραγματικά τα λόγια είναι περιττά για την απίστευτη στήριξη που είχαμε από τα παιδιά. Έδειξε ότι ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ όταν γίνεται μια γροθιά δυναμώνει όλο και περισσότερο! Για αυτό άλλωστε είμαστε όλοι εμείς στο πλευρό του Θεού του Πολέμου: γιατί γεννηθήκαμε και θα είμαστε πάντα μαχητές να υπερασπιζόμαστε την ιδέα μας, την καψούρα μας, τον ΑΡΗ ΜΑΣ!

Σας παραθέτουμε και το κειμενάκι που ανέβασαν τα παιδιά στην ιστοσελίδα τους:




ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ... ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ! Εκτύπωση E-mail



16.02.10
Συνεχίζεται η προσπάθεια για το ΣιδηρόκαστροΠέρασε ένας μήνας απο τότε που ανακοινώσαμε οτι θα βοηθήσουμε τα παιδιά απο το Σιδηρόκαστρο να ξαναφτιάξουν τον σύνδεσμο τους μετά το πούστικο χτύπημα που δέχτηκαν οι πόρτες, οι τοίχοι, τα τραπεζοκαθίσματα και τα λοιπά άψυχα αντικείμενα που αποτελούν μέρος του συνδέσμου. Λέμε μέρος γιατί το σημαντικότερο "συστατικό" ενός συνδέσμου είναι οι άνθρωποι που τον απαρτίζουν. Για τις κρανοφόρες κότες βέβαια αυτό το "συστατικό" ήταν, είναι και θα παραμείνει απλησίαστο. Αυτοί θα ασχολούνται μια ζωή με ανυπεράσπιστα ντουβάρια και στόρια. Όταν όμως οι άνθρωποι δεν μασάνε τα υλικά αντικαθίστανται και η σημαία ξανανεβαίνει στον ιστό της.
Το ποσό που τελικά συγκεντρώσαμε και παραδώσαμε στον Σ.Φ. ΑΡΗ Σιδηροκάστρου έφτασε στα 1.750€. To webteam ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την κίνηση. Ειδική μνεία θα πρέπει να γίνει στα παιδιά από την Αθήνα (ή αλλιώς το ATHENS CORNER του forum) που μας εξέπληξαν ευχάριστα συμμετέχοντας οργανωμένα με μεγάλα ποσά και μάλιστα ζητώντας να μην μετρηθεί χωριστά το ποσό που έβαλαν αλλά να προσμετρηθεί στο τελικό σύνολο ανώνυμα.

Δεν σταματάμε όμως εδώ. Αποφασίσαμε, για πρώτη φορά απο την δημιουργία του site, να φτιάξουμε υλικό πρός πώληση και φυσικά τα έσοδα να διατεθούν εξολοκλήρου στον Σ.Φ. ΑΡΗ Σιδηροκάστρου. Το κασκόλ του
www.emperor.gr ήδη βρίσκεται καθοδόν και πιθανότατα την Τετάρτη θα το έχουμε στα χέρια μας πριν τον αγώνα με την Ξάνθη. Θα κοστίζει 10€ και όποιος ενδιαφέρεται θα μπορεί να το πάρει από τα μέλη του webteam.


Και στα εγκαίνια του νέου συνδέσμου θα γίνει… ΑΡΕΙΑΝΟΚΑΣΤΡΟ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: