Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2010

Έτσι για πλάκα...!

Η υπόθεση πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου είχε τελειώσει ήδη από την προηγούμενη βδομάδα μετά το γκολ του Νέτο στο 94' του αγώνα των Πηγαδίων. Απλώς, χθες, έπρεπε να παιχτεί και ένα ακόμα διαδικαστικό 90λεπτο για το τυπικό του θέματος. Ο ΑΡΗΣ, με αποφασιστικότητα και προσήλωση στο στόχο, προσέφερε γκολ και θέαμα, σκορπίζοντας στους... 3 ανέμους την... "φιλόδοξη και δυνατή" Ξάνθη, όπως την χαρακτήριζε χθες το πρωτοσέλιδο του μυστακοφόρου εκδότη (τσου ρε λάκη)! Κάμπορα, Αντού και Κόκε έστειλαν τον ΑΡΗ στους "4" του θεσμού και τον κ. Πανόπουλο στον... καρδιολόγο! Επόμενη σταθμός, Καβάλα. Εκεί, το τρένο θα κάνει στάση μόλις για 180 λεπτά (διπλοί αγώνες, ο πρώτος στο Κλ. Βικελίδης), και μετά καρφί για ΟΑΚΑ. Όσοι προλάβουν, επιβιβάζονται.
Προέχει, όμως, το ντέρμπι με το χανούμι το απόγευμα της Κυριακής (16:45). Με οδηγό το αήττητο των δύο τελευταίων ετών, ο ΑΡΗΣ θα κυνηγήσει ένα πολύ σημαντικό διπλό, το οποίο θα του επιτρέψει να επανακτήσει την 4η θέση στο πρωτάθλημα. Από αγωνιστικής πλευράς, το ευχάριστο είναι ότι επιστρέφει σύσσωμη η μεσοαμυντική γραμμή της ομάδας, αφού Φερνάντεζ και Ναφτί ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους (πήραν λεπτά συμμετοχής χθες), ενώ και ο Νάτσο εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής από την κόκκινη που δέχτηκε στο ματς με τον Εργοτέλη. Ο ΑΡΗΣ πραγματικά δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα και θα κατέβει στην Αθήνα με μοναδικό στόχο το γνωστό... ξεπουπούλιασμα!

ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΑΡΗ ΟΛΕ ΟΛΕ!

1 σχόλιο:

KANTHAR0S είπε...

Μπράβο στην ομάδα για την πρόκριση, την νίκη και την εμφάνιση. Α ρε λακαμά Μαντζουράκη τι τις θες τις δηλώσεις αγόρι μου;

Όσο για το ΟΑΚΑ αν κάνουμε κάποια συγκεκριμένα πράγματα μπορούμε να φύγουμε με το διπλό.