Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου 2010

«Είχα πρόταση από Ολυμπιακό, ενδιαφερόταν και ο Παναθηναϊκός»

Στην αποκάλυψη ότι στο παρελθόν υπήρξε πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά και ενδιαφέρον από τον Παναθηναϊκό για συνεργασία μαζί του, προέβη ο τεχνικός του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ, με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, πριν από την ήττα των «κιτρίνων» στην Ξάνθη από τη SKODA (2-1)! «Δεν βολεύομαι με την είσοδο στα πλέι οφ», δήλωσε για τους στόχους που έχει με τον Άρη.

Ο κ. Κούπερ ανέφερε: «Είχα και άλλες προτάσεις στα χέρια μου όταν με πλησίασε ο Άρης. Ζήτησα, όμως, από τον μάνατζέρ μου να μιλήσει με τον Άρη, γιατί εκδήλωσε πρώτος ενδιαφέρον για μένα, ενώ βρισκόμουν στην εθνική Γεωργίας. Δεν είμαι άνθρωπος που μπαίνω σε διαδικασία πλειστηριασμού. Το πλάνο που μου παρουσίασαν οι άνθρωποι του Άρη με ικανοποίησε απόλυτα και έτσι πήρα την απόφαση να έρθω. Μίλησα και με τον Κάρλος Γκόμες (ο οποίος ήταν προπονητής στον Αστέρα Τρίπολης και στο παρελθόν είχε διατελέσει βοηθός του Κούπερ) και μου είπε τα καλύτερα. Τα προηγούμενα χρόνια μου είχε γίνει πρόταση από τον Ολυμπιακό, αλλά δεν είχαμε έρθει σε συμφωνία. Υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Παναθηναϊκό, όχι, όμως, άμεσα από τη διοίκησή του, αλλά μέσω τρίτου».

Όσον αφορά τους στόχους του με τον Άρη, τόνισε: «Δεν βολεύομαι με την είσοδο στα πλέι οφ. Θα κυνηγήσουμε τον υψηλότερο δυνατό στόχο. Η ομάδα έκανε θυσίες για να φτάσει σ’ αυτό το σημείο. Οι αλλαγές θα γίνουν σιγά σιγά. Για να πάμε ακόμη ψηλότερα χρειάζονται μεγαλύτερες θυσίες, αλλά δεν μπορούν να γίνουν τώρα. Το ρόστερ που έχουμε θα αξιολογηθεί το καλοκαίρι και τότε θα παρθούν οι αποφάσεις με τη διοίκηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: