Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Να κλείσει η παρένθεση!

Ως μια κακή παρένθεση, που πρέπει να κλείσει άμεσα, βλέπουμε την εκτός έδρας ήττα της ομάδας μας στην Ξάνθη από την τοπική ομάδα. Ο ΑΡΗΣ δεν ήταν καλός στο πρώτο ημίχρονο, βελτιώθηκε στην επανάληψη, προσπάθησε να πιέσει, είχε κατοχή μπάλας, δημιούργησε και έχασε ευκαρίες, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ με το πρώτο γκολ του Τζόνσον στο πρωτάθλημα.
Για άλλη μια φορά, όμως, η ήττα δεν ήταν αποτέλεσμα μόνο της δικής μας εμφάνισης. Οι δύο βοηθοί διαιτητή δεν... βοήθησαν και πολύ (ή μήπως βοήθησαν εκεί που έπρεπε?)! Όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις (!) λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ σε παίκτες του ΑΡΗ στιγμάτισαν τον αγώνα και σε πολύ μεγάλο βαθμό καθόρισαν το αποτέλεσμα. Ειδικά το πρώτο, χρονικά, οφσάιντ που χρεώθηκε στον Κάλβο τη στιγμή που ήταν μόνος με το τέρμα (είχε περάσει και τον τερματοφύλακα) και έτοιμος να ισοφαρίσει το ματς, ήταν καταδικαστικό για την ομάδα μας! Νομίζουμε ότι είναι κάτι παραπάνω από προφανές ότι αν γινόταν εκείνη τη στιγμή το 1-1, όλα θα ήταν πολύ διαφορετικά στη συνέχεια. Πραγματικά, έχουμε σιχαθεί, έχουμε βαρεθεί, έχουμε μπουχτίσει από όλο αυτό το σκηνικό που βιώνει η ομάδα μας τη φετινή χρονιά! Επιτέλους, αφήστε μας να χάνουμε μόνοι μας! Άχτι το έχουμε να μην είμαστε αναγκασμένοι να ασχολούμαστε με τη διαιτησία μετά από αρνητικά (και όχι μόνο) αποτελέσματα.

Επόμενο ραντεβού για την ομάδα, αλλά και για εμάς, είναι ο... κεκλεισμένων θυρών αγώνας του Σαββάτου (6/2, 16:45) με αντίπαλο τον Πανθρακικό στο τιμωρημένο "Κλεάνθης Βικελίδης". Τέτοιου είδους τιμωρίες, όμως, δεν πτοούν τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΟ ΤΟΥ ΑΡΗ! Εμείς δεν καταλαβαίνουμε από τέτοια. Το Σάββατο το απόγευμα, εμείς θα είμαστε εκεί!! Για άλλη μια φορά ο Λαός μας θα γράψει Ιστορία, κάνοντας κερκίδα ΕΞΩ από το γήπεδο! Δεν αλλάζει τίποτα, λοιπόν. Το επόμενο Σάββατο, ντυνόμαστε στα κίτρινα, κατεβαίνουμε Χαριλάου για σουβλάκι, ρετσίνα, καφέ και τα σχετικά, και 5 παρά παίρνουμε τις θέσεις μας περιμετρικά του γηπέδου, σηκώνουμε τα χέρια ψηλά και με δυνατή φωνή "γκρεμίζουμε" το σύμπαν φωνάζοντας το όνομα του Θεού: ΑΡΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: