Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Πρόκριση στα προημιτελικά

Μπορεί το τμήμα του μπάσκετ να μην τα κατάφερε για λίγο να πανηγυρίσει την πρόκιση στον τελικό του κυπέλλου, όμως την ίδια ώρα, η ομάδα βόλεϊ πεύχαινε σπουδαία νίκη μέσα στη Λαμία, απέναντι στην τοπική ομάδα, με 1-3. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε τον ΑΡΗ στους 8 του κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει μέσα στα Βασιλικά μία εκ των 4 πρώτων ομάδων του πρωταθλήματος (βάζελο, γαύρο, γριά ή Πάτρα), με φόντο ένα εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Πλέον, η τρικυμία που πέρασε η ομάδα λίγο πριν τις γιορτές μοιάζει σαν ένας μακρινός εφιάλτης. Οι προσθήκες, τις οποίες έγκαιρα πραγματοποίησε η διοίκηση του ΤΑΠ, έφεραν την απαραίτητη ενδυνάμωση στο έμψυχο υλικό, γεγονός που με τη σειρά του έφερε τα θετικά αποτελέσματα και την ηρεμία στους κόλπους της ομάδας. Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους του σε πρωτάθλημα και κύπελλο και δείχνει ικανός να τους κυνηγήσει μέχρι τέλους και να τους πετύχει. Αυτό που χρειάζεται η ομάδα από εμάς είναι η διαρκής στήριξη, με πρώτο χρονικά ραντεβού το παιχνίδι πρωταθλήματος στα Βασιλικά (23/01, 21:00) απέναντι στη γριά. Πρέπει να γεμίσουμε το γήπεδο και να δώσουμε την απαραίτητη ώθηση στους παίκτες μας, ώστε στο τέλος του αγώνα να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί μια σημαντική νίκη.

Συγχαρητήρια και στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΑΡΗ μας, η οποία χθες κέρδισε επίσης την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του κυπέλλου, μετά την εκτός έδρας νίκη της με 2-3 απέναντι στο Ανατόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: