Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Τραγικός...

Μετά την καλύτερη φετινή εμφάνιση στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος στη Λάρισα, ήρθε και η χειρότερη φετινή εμφάνιση κόντρα στον Πανελλήνιο στο Παλέ. Ο κόσμος γέμισε για άλλη μια φορά τις κερκίδες, αλλά δυστυχώς... έπαιζε μόνος του, αφού η ομάδα δεν κατέβηκε ποτέ στο γήπεδο! Όταν σκοράρεις 48 πόντους σε όλο τον αγώνα, με ποσοστά 15/50 στα σουτ, όταν σε ένα ολόκληρο 10λεπτο (πρώτο) έχεις βάλει μόλις 7 πόντους... όταν με λίγα λόγια έχεις σπάσει κάθε αρνητικό ρεκόρ στην επίθεση, τότε μάλλον δεν αξίζει να σκολιάσεις περαιτέρω το παιχνίδι. Και να σκεφτεί κανείς, ότι περιορίσαμε τον αντίπαλο στους 60 πόντους, όταν στους προηγούμενους αγώνες του είχε μ.ο. 80,3. Πραγματικά απίστευτα πράγματα...!
Το πώς θα λυθούν αυτά τα προβλήματα είναι θέμα προπονητή και παικτών. ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ από αυτούς να κάτσουν κάτω, να στρώσουν τους κω...ς τους στη δουλειά, και να μην ξαναντροπιάσουν μ' αυτόν τον τρόπο τη φανέλα του Αυτοκράτορα, τη φανέλα της ομάδας που, ας μην ξεχνάνε, έχει ψηφιστεί ως η καλύτερη ομάδα του 20ου αιώνα!

Αυτά όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Όσον αφορά το δικό μας κομμάτι, το οπαδικό, δεν αλλάζει απολύτως τίποτα: σταθερή και πιστή στήριξη παντού και πάντα! Όπως είχε δηλώσει πρόσφατα και ο παίκτης της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, Ρονάλντο Γκιάρο, "ο κόσμος βρίσκεται πάντα σε φόρμα"! Κι αυτό θα πρέπει να το τηρήσουμε ευλαβικά, όχι μόνο στον επόμενο αγώνα, όχι μόνο στο υπόλοιπο της φετινής χρονιάς, αλλά στο υπόλοιπο της ζωής μας! Γιατί απλά... ΑΡΗ ΜΟΥ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: