Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2010

Τριπλό χτύπημα σε όλα τα τμήματα!

Τριπλό   χτύπημα έκανε σήμερα η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας σε ποδόσφαιρο μπάσκετ και γυναικειο βόλει κερδίζοντας Ατρόμητο Ζαντάρ και Απόλλωνα αντίστοιχα!

Στο περιστέρι η ομάδα μας συνεχίζοντας την καταπληκτική εμφάνιση που είχε την προηγούμενη αγωνιστική πέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ατρόμητου κερδίζοντας εύκολα με τα τέρματα που σημείωσαν ο  Κάλβο και ο Κάμπορα(2) και βομβαρδίζοντας με πολλές ευκαιρίες το τέρμα του αντίπαλου μας!

Επόμενο ματς είναι αυτό με τον ηρακλή στο Χαριλάου όπου πρέπει να πάρουμε τους 3 βαθμούς για να συνεχίσουμε την άνοδο στη βαθμολογία και για πολλούς άλλους λόγους....
Οι συνθέσεις:
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μιχαηλίδης, Νάστος, Μπαζίνσκι, Μελισσάς (46΄Κουτσόπουλος), Νεμπεγλέρας, Αποστολόπουλος (58΄Σφακιανάκης), Φαβάλι, Σαρμιέντο, Περόνε, Αναστασάκος (73΄Καραγκούνης), Μπρίτο
ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Πίτου Γκαρσία, Αράνο, Ρονάλντο Γκιάρο, Ναφτί, Κάλβο, Πρίττας (67΄Νάτσο Γκαρσία), Βανγκέλι (72΄Κουλουχέρης), Νασούτι, Κόκε, Κάμπορα (82΄Λαμπριάκος)


Στον αγώνα για τον θεσμο του eurocup η αγαπημένη μας ομάδα σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση κερδίζοντας την ζαντάρ με σκορ 73-67!
Ο ΑΡΗΣ που έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ σε όλη την διάρκεια μας καρδιοχτύπησε τα τελευταια λεπτα αφήνοντας την ζαντάρ να πλησιάσει στο σκόρ όμως και πάλι οι παίκτες μας κάναν το αυτονόητο και σφράγισαν την νίκη μαζί με την πρόκριση!
Σε δηλώσεις του μετά το ματς ο Κατσικάρης ανέφερε πως δεν ξέρει τι θα ηταν καλύτερο να τερματίσει η ομάδα μας στον όμιλο:  Μελετούσα σήμερα δύο περιπτώσεις και πραγματικά δεν ξέρω αν θα είναι καλό να βγούμε πρώτοι ή δεύτεροι. Αν βγούμε πρώτοι θα αντιμετωπίσουμε την Βαλένθια που την ξέρω καλά και την Ούνικς Καζάν, την οποία επίσης γνωρίζω. Στην αντίθεση περίπτωση, θα παίξουμε με τις Αλμπα, Μπανταλόνα, μάλλον και με την Λε Μαν. Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι το καλό. Όπως και να έχει, εμείς θα πάμε στο Ισραήλ για να κερδίσουμε και δεν μας απασχολεί τίποτα άλλο.

1ο δεκάλεπτο: 19-20.
2ο δεκάλεπτο: 41-33.
3ο δεκάλεπτο: 62-48.
4ο δεκάλεπτο:  73-67.
ΑΡΗΣ (Φώτης Κατσικάρης): Κλαρκ 10 (1), Μπετς 9, Λάμποβιτς 5, Ρίτσαρντσον 11 (3), Χατζηβρέττας 10 (2), Ντικούδης 4, Σκορδίλης 6, Πάουνιτς 2, Μάιλς 16 (1)
ΖΑΝΤΑΡ (Σμάγκο Σάγκαντιν): Ράντσιτς 10 (2), Πέριτς 13, Στίπσεβιτς 11 (1), Μπόισα 10, Ρούζιτς 9, Μόροβιτς, Τσαρ 7 (1), Πλέιστιντ 7


 Στο γυναικείο βόλει τα κορίτσια μας κερδίσαν άνετα τον Απόλλων 3-0 περνώντας στην επόμενη φάση του κυπέλλου!
Τα σετ: 17-25, 19-25, 15-25

Δεν υπάρχουν σχόλια: