Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2010

Έκτορ Ραούλ Κούπερ: «Οι απαιτήσεις είναι οι μέγιστες»


Ο ‘’τιμονιέρης’’ του ΑΡΗ, Έκτορ Ραούλ Κούπερ τοποθετήθηκε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου σχετικά με το προσεχές παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: « Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας και για την πόλη αλλά και για την ομάδα μου. Κανένα παιχνίδι δε είναι ίδιο αναφορικά με την τακτική.

Ο Ηρακλής είναι ιδιαίτερα επιθετική ομάδα σχετικά με το πώς μάχονται και διεκδικούν τις μπαλιές. Η δική μου ομάδα πρέπει να ελέγξει το παιχνίδι τους και να είναι πιο επιτακτική. Πέρα από το αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο η ομάδα έδειξε ότι η ένταση της έπεσε κάπως. Αυτό λοιπόν δεν πρέπει να ξαναγίνει.

Όταν αντιμετωπίζουμε τέτοια ομάδα ζητάω αγωνιστικότητα και επιθετικότητα. Από εκεί και πέρα να παίξουμε ευχάριστο ποδόσφαιρο και όμορφο παιχνίδι. Άλλωστε στο Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι».

Για την πορεία της ομάδας ως τώρα σημείωσε: «Βρισκόμαστε σε μια γλυκιά στιγμή για την ομάδα, μετά τις επιτυχίες που σημειώθηκαν, όμως το ζητούμενο μας είναι να μείνουμε προσγειωμένοι στο έδαφος.

Να παραμείνουμε σε πανόραμα ηρεμίας. Δεν εφησυχάζουμε και μέλημα μας είναι να διατηρήσουμε τα σωστά που έχουμε κάνει και να βελτιωνόμαστε συνεχώς. Οι απαιτήσεις είναι οι μέγιστες».

Σχετικά με την επιστροφή του Νάτσο Γκαρσία υπογράμμισε: «Πρέπει να προσαρμοστεί ξανά σε συνθήκες 90λέπτου. Η φυσική κατάσταση του ποδοσφαιριστή μας δεν είναι η καλύτερη ακόμα. Είναι σημαντικό που τον έχουμε πάλι κοντά μας μετά από απουσία τεσσάρων μηνών».

Αναφορικά με για την προβληματική κατάσταση του Ηρακλή σημείωσε: «Αυτά δεν πρέπει να επηρεάζουν τη δική μας ομάδα. Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι και τον αντίπαλο.

Έχουμε μια ομάδα σοβαρή και επιθετική και πρέπει να ανταπεξέλθουμε. Τα προβλήματά τους μας αφήνουν ανεπηρέαστους. Πρέπει να είμαστε προσεχτικοί γιατί τα προβλήματα κατά κάποιο τρόπο μπορεί να τους συσπειρώσουν».

Όσον αφορά στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΡΗ είπε: «Έχουμε στο δυναμικό μας δυο πολύ καλούς ποδοσφαιριστές. Με καλή φυσική κατάσταση και τεχνικά είναι έτοιμοι ποδοσφαιριστές. Το πότε θα αγωνιστούν έχει να κάνει με τον ζήλο τους και την απόδοση τους στις προπονήσεις».

Τέλος ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ σημείωσε: «Η αγωνιστική δουλειά δεν έχει όρια. Όταν πετύχουμε κάτι τότε ζητάμε κάτι άλλο και πάμε παρακάτω. Δεν γίνεσαι τέλειος αλλά το να κυνηγάς τη τελειότητα σε ανεβάζει επίπεδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: