Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ!

Πολύ σημαντικό αγώνα δίνει αύριο η ομάδα βόλεϊ με αντίπαλο το χανούμι, στις 5 το απόγευμα στο κλειστό των Βασιλικών. Η διοίκηση του ΤΑΠ ΑΡΗΣ κινήθηκε γρήγορα μετά τις τελευταίες κακές εμφανίσεις και ενίσχυσε μεταγραφικά την ομάδα με τον Μάρκο Σάμαρτζιτς (φωτο), βασικό λίμπερο της εθνικής Σερβίας. Δική μας υποχρέωση είναι να βρεθούμε στην κερκίδα και να φωνάξουμε δυνατά "ΑΡΗΣ". Ελπίζουμε οι παίκτες μας να παρουσιαστούν αντάξιοι της φανέλας που φορούν, της Ιστορίας του Συλλόγου και του κόσμου που κουβαλάει πίσω του. Μόνοι τους έφεραν την ομάδα σ' αυτή τη θέση, κι αυτοί πρέπει τώρα να βγάλουν το κάρο από τη λάσπη! ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ!


Από εκεί και πέρα, η ομάδα μπάσκετ παίζει αύριο (19:00, ΝΕΤ) τον πρώτο ημιτελικό αγώνα για το θεσμό του κυπέλλου με αντίπαλο τον γαύρο στο ΣΕΦ. Αυτό το ματς το θέλουμε πολύ! Ο ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένος να κυνηγάει τίτλους, και οι 21 είναι... λίγοι! Θέλουμε κι άλλους! Θέλουμε φέτος να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για να βάλουμε και το τρίτο αστέρι στη φανέλα! Ο στόχος αυτός περνάει μέσα από το ΣΕΦ. Το ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε εχθρική διαιτησία, αλλά θέλουμε από τους παίκτες μας να τα δώσουν όλα για να κερδίσουν ΚΑΙ τα κοράκια, όπως έκαναν οι ποδοσφαιριστές μας.

Δυστυχώς, δεν θα μπορέσουμε να στηρίξουμε από κοντά την ομάδα μπάσκετ σ' αυτό το παιχνίδι. Η θέση μας, όμως, ΔΕΝ είναι στην τηλεόραση! Η θέση μας είναι στις κερκίδες του κλειστού των Βασιλικών. Αφού τελειώσει η μάχη του βόλεϊ, τότε βλέπουμε πού θα δούμε (αν δούμε) και το ματς του μπάσκετ. Έτσι κι αλλιώς, μέσα από την τηλεόραση δεν μπορούμε να βοηθήσουμε την ομάδα. Για άλλη μια φορά, λοιπόν... ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΒΑΣΙΛΙΚΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: