Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2009

Αυτά δε γίνονται... Νο2!

Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να κράξουμε, να βρίσουμε, να μπινελικώσουμε την ομάδα για τον τρόπο που έχασε τη νίκη στο σημερινό ματς με τα χανούμια, αφού μοιάζει πολύ με τις προηγούμενες εκτός έδρας ήττες από Σιαουλιάι και νιόνιο, αλλά και τη χθεσινή ήττα στο... βόλεϊ (το 'χουμε κι αυτό εμείς οι ΑΡΕΙΑΝΟΙ: βγάζουμε τα απωθημένα μας από ένα τμήμα του συλλόγου σε κάποιο άλλο). Δε θα το κάνουμε, όμως, γιατί είμαστε ΚΑΘΕΤΑ αντίθετοι στις αντιδράσεις πανικού και υστερίας! Θα προτιμήσουμε να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. Η ομάδα έδειξε ΚΑΙ σήμερα σαφή σημάδια βελτίωσης, έδειξε ότι έχει βάλει πράγματα στο παιχνίδι της που δεν τα βλέπαμε τα προηγούμενα χρόνια, έλεγξε τα ριμπάουντ, είχε πολλές ασσίστ, αλλά στο τέλος έχασε πάλι, εξαιτίας των... γνωστών-άγνωστων λόγων! Έχουμε εμπιστοσύνη στον προπονητή και τους παίκτες μας και πιστεύουμε ότι θα διορθώσουν ΚΑΙ αυτό το πρόβλημα, όπως έχουν διορθώσει και άλλα αγωνιστικά προβλήματα που είχαν παρουσιαστεί στην αρχή της χρονιάς. Έτσι κι αλλιώς, στο μπάσκετ όλα κρίνονται στα πλέι-οφς. Έχουμε υπομονή και πιστεύουμε ότι δεν θα αργήσει η μέρα που θα δούμε την ομάδα να παίζει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες και να μη χάνει νίκες μέσα από τα χέρια της.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (23/12, 19:00, NET) ο ΑΡΗΣ παίζει μέσα στο ΣΕΦ τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου με αντίπαλο τον γαύρο. Το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στην ομάδα, είναι απλό και λιτό: "ΑΡΗ θυμήσου, το κύπελλο το θέλουνε χιλιάδες οπαδοί σου"! Δεν έχουμε να πούμε πολλά γι' αυτό το ματς. Εμείς, ως οπαδοί, θα "μιλήσουμε" στον επαναληπτικό αγώνα στο Παλέ, στα μέσα Ιανουαρίου.
Όσο για το πρωτάθλημα, το τελευταίο ραντεβού για το 2009 είναι την Τετάρτη 29/12 με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου στο Παλέ. Περιττό να πούμε ότι ο κόσμος πρέπει να γεμίσει το γήπεδο για να σπρώξει την ομάδα στη νίκη, ώστε να αποχαιρετίσουμε ευχάριστα αυτή την... καταραμένη χρονιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια: