Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2009

Αποτελέσματα Σαββατοκύριακου.

Στο δρόμο των επιτυχιών επέστρεψε η ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ μας, πετυχαίνοντας παράλληλα και το πρώτο (από τα πολλά που θα ακολουθήσουν!) διπλό της χρονιάς μέσα στο... "Kobotis Arena" της Λειβαδιάς με σκορ 0-2 (σκόρερ: Κάμπορα, Ναφτί). Ο ΛΑΟΣ μας ήταν και πάλι εκεί (αν και εδώ και πολλά χρόνια, αυτό δεν αποτελεί είδηση), με πάνω από 1000 "τεμάχια" να κιτρινίζουν το γήπεδο και να παραδίδουν μαθήματα κερκίδας!
Το επόμενο ραντεβού πλέον είναι το Σάββατο (12/12, 16:45) στο ΝΑΟ μας, το "Κλεάνθης Βικελίδης", με αντίπαλο τον Αστέρα Τρίπολης, σε μια "πρόγευση" του νοκ-άουτ αγώνα Κυπέλλου με τον ίδιο αντίπαλο στα μέσα Γενάρη του νέου έτους. Εννοείται ότι η ομάδα κατεβαίνει ΚΑΙ σε αυτό το ματς με μοναδικό στόχο τη νίκη και τα 3 πονταλάκια, ώστε να... "υποδεχτούμε" το γαύρο στο τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου, με ανεβασμένη ψυχολογία. Εννοείται, επίσης, ότι το πανό του Συνδέσμου μας θα βρίσκεται πάλι εκεί, στο γνωστό σημείο πίσω από την εστία της Θύρας 1.

Αντίθετα με το ποδόσφαιρο, η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ μας χάλασε το νικηφόρο σερί της, μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Πανιώνιο, σε ένα ματς όπου τα γνωστά... "γατάκια" της πλατείας προσπάθησαν να βγουν από την ανυπαρξία τους επιδιδόμενοι σε βλαχομαγκιές εναντίον των ανθρώπων της ομάδας μας. Η προσπάθειά τους αυτή, φυσικά, ήταν πλήρως αποτυχημένη! Εξακολουθούν να είναι ανύπαρκτοι, απλώς απέδειξαν ότι τα... συμπλέγματα που τους άφησε στο πέρασμά του ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ παραμένουν αξεπέραστα! Δεν αξίζει να ασχοληθούμε άλλο με τα συμπαθή τετράποδα. Η ομάδα έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της, αλλά δεν υπάρχουν περιθώρια να μείνουμε παραπάνω σ' αυτό το ματς. Την Τρίτη (08/12, 19:15, ΕΤ1) ο ΑΡΗΣ δίνει τον τρίτο αγώνα του στο θεσμό του Eurocup με αντίπαλο τη Σιαουλιάι μέσα στη Λιθουανία. Από τον αγώνα αυτό, εκτός του τραυματία Μπάρλου, θα λείψει και ο Κίκι Κλαρκ, ο οποίος πήρε άδεια για να ταξιδέψει στην πατρίδα του ώστε να παραβρεθεί στην κηδεία συγκενικού του προσώπου. Παρόλα αυτά, η ομάδα κατεβαίνει με μοναδικό στόχο τη νίκη και την εδραίωσή της στην πρώτη θέση του ομίλου. Μετά από αυτό το παιχνίδι, ακολουθεί ο αγώνας πρωταθλήματος με το Περιστέρι στο Παλέ το Σάββατο. Το ματς έχει οριστεί για τις 19:30, πράγμα που σημαίνει ότι αμέσως μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, θα ξεκινήσει το κίτρινο κομβόι από το "Κλεάνθης Βικελίδης" με προορισμό το θρυλικό Αλεξάνδρειο για να γουστάρουμε τη δεύτερη νίκη της ημέρας!

Τέλος, το τμήμα βόλεϊ συνεχίζει να απογοητεύει, αν και το ξεκίνημα της σεζόν προμήνυε τελείως διαφορετική πορεία. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα περιθώρια ανάκαμψης, καθώς το φετινό υλικό της ομάδας είναι πολύ αξιόλογο και πρέπει να στηριχθεί από το ΛΑΟ μας. Υπάρχει, φυσικά, το ελαφρυντικό των τραυματισμών βασικών παικτών (Κιόσης, Ρουμελιώτης, Κοβάσεβιτς), οι οποίοι ευτυχώς δείχνουν να έχουν ξεπεραστεί πλεόν. Ακολουθούν 2 αναμετρήσεις στη Θεσσαλονίκη, μέχρι τη λήξη του πρώτου γύρου, εκτός έδρας με την Καλαμαριά και μέσα στο κλειστό των Βασιλικών με τον γλάρο, στις οποίες ο ΑΡΗΣ μπορεί να πάρει 6 βαθμούς και να ανακάμψει βαθμολογικά, πριν το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου.

Δική μας δουλειά είναι να στηρίζουμε παντού και πάντα όλα τα τμήματα του Συλλόγου!
Ραντεβού στις κερκίδες, αδέρφια!

Δεν υπάρχουν σχόλια: