Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Πάλι τα ίδια..

Στο ίδιο έργο θεατές για ακόμη μια φορά σ' αυτή τη χώρα. Είδαμε για μια ακόμη φορά να την πληρώνουν οι οπαδοί. Στο δημοκρατικό κράτος στο οποίο ζούμε αποφασίστηκε για πολλοστή φορά να κοπούν οι μετακινήσεις οπαδών και καλά για να μην γίνονται επεισόδια στα γήπεδα! Μιας και έχουν λυθεί όλα τα υπόλοιπα προβλήματα, βλέπε δρόμους-αγρότες-οικονομική κρίση και πάει λέγοντας!
Είδαμε όμως και το άλλο απίθανο: να έχει την ίδια αντιμετώπιση ο ΑΡΗΣ με τον γαύρο για τα έκτροπα (εδώ γελάμε) που έγιναν στον αγώνα με τα Γιάννενα! Για μια ακόμη φορά ήταν αυτός που πλήρωσε τα σπασμένα και καλείται να πληρώσει 70.000 ευρώ και να αγωνιστεί κεκλεισμένων στον αγώνα με τον πανθρακικό. Φυσικά δεν πρόκειται ούτε για πλάκα ο γαύρος να είχε χειρότερη τιμωρία και τα χαιδεμένα παιδιά στην ουσία πέρασαν αλόβητα απ' τον αθλητικό δικαστή!
Φυσικά να μην αφήσουμε στην απ' έξω τους έγκριτους δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης που καίγονται για να προασπίσουν την πόλη και βλέπαμε με υπερβάλοντα ζήλο να διαμαρτύρονται για τα επεισόδια στην Καβάλα ενώ για το θέμα της Σουρωτής έκαναν τους τουρίστες...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στο νέο Υπουργείο "Προστασίας" του Πολίτη (προσωπικά, πάντως, όταν ακούω τη λέξη προστασία, το μυαλό μου πάει σε νυχτερινά μαγαζιά, μπράβους, εκβιασμούς, κτλ) και στην αδέκαστη Α(θ)λητική "Δικαιοσύνη".

Σκ..ά στα μούτρα σας!