Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Και στο βάθος Ρομπ Κουρτζ?


Είναι μια από τις περιπτώσεις που εξετάζει ο Μπλατ και δεν αποκλείεται να είναι αυτή στην οποία θα καταλήξει, προφανώς μετά τους αγώνες με Μαρούσι και Μπανταλόνα

Ο Ρομπ Κουρτζ είναι νυν φόργουορντ των Φορτ Γουέιν Μακ Αντς στο NBDL, απόφοιτος του Νοτρ Ντέιμ, που πέρσι πέρασε και από το ΝΒΑ, αγωνιζόμενος για 40 παιχνίδια με τους Ουόριορς.

Ο Κουρτζ είναι 25 ετών και έχει ύψος 2,06μ. Αγωνίζεται στην θέση "4", έχει όμως πολύ καλό μακρινό σουτ, που αποδεικνύεται από τα ποσοστά του στην καριέρα του στο Νοτρ Ντέιμ, στο ΝΒΑ και τώρα στο NBDL. Είναι πολύ ψηλά στην λίστα του Ντέιβιντ Μπλατ, γιατί πληροί τις προϋποθέσεις των κίτρινων, που αναζητούσαν φόργουορντ με καλό σουτ. Σε 17 αγώνες στο NBDL έχει 17,6 πόντους, 11,1 ριμπάουντ και σουτάρει με 44,7% από τη γραμμή του τρίποντου!

Στο ΝΒΑ είχε 3,9 πόντους και 2 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11 λεπτά συμμετοχής στα 40 παιχνίδια που έπαιξε με τους Ουόριορς, σουτάροντας με 39,5% από το τρίποντο. Στο Νοτρ Ντέιμ, στην τετράχρονη παρουσία του, είχε μέσο όρο 9,4 πόντους, 6 ριμπάουντ και 41% από το τρίποντο!

Δεν υπάρχουν σχόλια: