Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2010

Η κιτρινόμαυρη σημαία θα συνεχίσει να κυματίζει ψηλά!

Το γνωστό είδος πουλερικού με την επιστημονική ονομασία "κοτόπουλους-χεσμένους-στρινγκάτους" έκανε την εμφάνισή του και στην πόλη μας. Δυστυχώς, πρόκειται για ένα άκρως... ντροπαλό είδος πτηνού, αφού δεν ήθελε να μας γνωρίσει από κοντά ώστε να... συσφίξουμε τις σχέσεις μας. Γεμάτο από μπόλικες δόσεις φόβου, κόμπλεξ κατωτερότητας, θρασυδειλίας και με εμφανή σημάδια ομοφυλοφιλικών τάσεων, προτίμησε να φύγει γρήγορα-γρήγορα κακαρίζοντας υστερικά. Στο πέρασμά του, άφησε πίσω κάποια περιττώματα, ενδεικτικό κι αυτό του μεγάλου τρόμου που ένιωθε μην τυχόν και μας συναντήσει από κοντά. Μπορεί να νομίζει ότι τα περιττώματα αυτά θα μας... τρομάξουν ή θα μας λυγίσουν, αλλά μάλλον μας έχει μπερδέψει με τους ομοειδείς του. Συνηθίζουμε να λέμε ότι όταν κάποιος σε χτυπάει και σε ρίχνει κάτω, πρέπει να σηκώνεσαι αμέσως και να παλεύεις για να ορθοποδήσεις. Ε, λοιπόν, αυτό δεν έχει εφαρμογή στη δική μας περίπτωση, για τον απλούστατο λόγο ότι... ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΣΑΜΕ ΠΟΤΕ!! Ούτε μία στιγμή δεν βρεθήκαμε κάτω, ούτε μία στιγμή δε λυγίσαμε! Ούτε μία στιγμή δεν πέρασε από το μυαλό μας να υποστείλλουμε τη σημαία μας! Σαν να μη συνέβη τίποτε, λοιπόν... Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΥΜΑΤΙΖΕΙ ΨΗΛΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΟ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ!!

Ευχαριστούμε πολύ τα αδέρφια μας από το emperor.gr για την άμεση κινητοποίηση και στήριξη που μας παρείχαν, πρώτα και κύρια ηθικά, αλλά και οικονομικά, καθώς και όλους όσους εξέφρασαν τη διάθεση να βοηθήσουν.
Καλούμε όλους τους ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ της περιοχής μας να συσπειρωθούν τώρα περισσότερο από ποτέ γύρω από το σύνδεσμο. Η χθεσινοβραδινή εικόνα έδειξε ότι οι περισσότεροι ήδη το έχουν κάνει.
Συνεχίζουμε δυνατά! Ραντεβού ΟΛΟΙ αύριο στο κρίσιμο παιχνίδι της ποδοσφαιρικής μας ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης για το κύπελλο. Εμείς, ως Σ.Φ. ΑΡΗ Σιδηροκάστρου, θα έχουμε μαζική παρουσία στο γήπεδο, ενώ φυσικά και το πανό μας θα βρίσκεται στη γνωστή του θέση.

Υ.Γ. Άι βε κότα...! Για γέλια είσαι...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αδερφια γερά! Είμαστε μαζί σας!
Οι φλώροι αργά η γρήγορα θα πληρώσουν γιαυτό που κάνανε.
Συνεχίστε τον αγώνα σας,μαχητές της ιδέας του ΑΡΗ!

ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΡΗΣ!

solo-ARIS είπε...

ilithies kotes ta foustania ftiaxthkan gia sas re aderfares!