Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2010

Στήριξη στην Λέσχη!


Μέτα τις μεθοδεύσεις και το ύπουλο παιχνίδι απέναντι στην ομάδα μας και την απίστευτη ποινή που επέβαλαν στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας η ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ με πρωτοβουλία της τύπωσε κουπόνια ενίσχυσης στην τιμή τον 10 ευρώ!Όλοι πρέπει να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτή ώστε να απαντήσουμε στους εχθρούς μας με τον καλύτερο τρόπο!Η διάθεση αρχίζει απο αύριο στον αγώνα με τον βάζελο!

Παραθέτουμε και το κείμενο που αναρτήθηκε στο site της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ:

Ο ΑΡΗΣ στα 96 χρόνια της ιστορίας του ποτέ δεν αναζήτησε αποκούμπι σε ξένες πλάτες, ποτέ δεν ψήλωσε με ξυλοπόδαρα, ποτέ δεν ικέτεψε, ποτέ δεν ζητιάνεψε. Πάντοτε αναζητούσε στήριξη, λύσεις και διεξόδους στο λαό του. Λύσεις και διεξόδους που πάντοτε ο λαός του ΑΡΗ απλόχερα προσέφερε.

Η οργή του Θεού ΑΡΗ για τις αλλεπάλληλες προκλήσεις που δέχεται θα μεταφραστεί για ακόμη μια φορά σε φωνή, συμπαράσταση και συσπείρωση του λαού του ΑΡΗ.

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ, αναλαμβάνοντας τις ευθύνες του ρόλου και των υποχρεώσεών της ως βασικού μετόχου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, πραγματοποιεί εκστρατεία έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης ώστε να μην διασαλευτεί ο οικονομικός προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου.

Η περηφάνια και η αξιοπρέπεια του λαού του ΑΡΗ δεν δαμάζεται και δεν διαπραγματεύεται. Το δε μεγαλείο του είναι δυσθεόρατο για τα συνηθισμένα μέτρα και σταθμά. Ευχαριστούμε για τις «ευκαιρίες» που απλόχερα μας δίνετε για να αποδεικνύουμε του λόγου το αληθές.

Γιγαντώνουμε και το ξέρουμε, ενοχλούμε και το διαισθανόμαστε…Θα πληρώσουμε το τίμημα, όποιο κι αν είναι αυτό. Ωστόσο, δεν θα ξεχάσουμε ΠΟΤΕ αυτήν την κατάφορη αδικία. Θα έρθει σύντομα η ώρα που ο Λαός του ΑΡΗ θα μιλήσει.

___________

Τα κουπόνια της έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης θα αποτιμώνται 10 ευρώ το ένα.

Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει την προσεχή Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010, θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου και θα πραγματοποιείται τις καθημερινές από τα γραφεία της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ, τα καταστήματα ARISMegastores, ARIS Mobile και Aris Sports Café. Επιπροσθέτως, την ημέρα των αγώνων η διάθεση των κουπονιών θα γίνεται από stands της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ στο περίγυρο του γηπέδου και πριν την έναρξη και στο ημίχρονο των αγώνων, από εθελοντές της Λέσχης Φίλων ΑΡΗ στις κερκίδες του Κλ. Βικελίδης.

Η Λέσχη Φίλων ΑΡΗ θα συστρατεύσει όλα τα μέλη της, τους φορείς του Ενιαίου ΑΡΗ αλλά και όλους τους Συνδέσμους στην εκστρατεία οικονομικής ενίσχυσης. Περισσότερες διευκρινήσεις θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου.



ΥΓ ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΝΑ ΜΑΔΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ!Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ ΘΑ ΔΟΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στηρίζουμε ΟΛΟΙ την κίνηση της Λέσχης Φϊλων ΑΡΗ, γιατί απλά... Ο ΑΡΗΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΟΥ! Κι αυτό για μας δεν είναι ένα απλό σύνθημα, κενού περιεχομένου! Είναι η πραγματικότητα!