Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Διπλά σε σέρρες και μαδρίτη!

Όλοι κοντά στην ομάδα στα επόμενα σημαντικά παιχνίδια της ομάδας μας αρχής γενομένης το σάββατο απέναντι στον πανσερραϊκό για να πάρουμε την σημαντική νίκη ο σύνδεσμος θα είναι ανοιχτός από νωρίς και όσα αδέρφια από τις γύρω περιοχές θέλουν ας περάσουν από τα γραφεία για να πάμε μαζί στα αδέρφια μας στις σέρρες για το διπλό!
Μέλη του συνδέσμου θα ταξιδέψουν και στην μαδρίτη για τον ευρωπαϊκό αγώνα που είναι μεγάλης βαθμολογικής σημασίας!Ανακοίνωσγ σχετικά με την συγκέντρωση στην μαδρίτη εξέδωσε η ΠΑΕ ΑΡΗΣ:

Συγκέντρωση όλων των φιλάθλων στην Μαδρίτη 25/11/10 12:23

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ενημερώσει τους φιλάθλους της ομάδας που θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη για το παιχνίδι με την Ατλέτικο για τα παρακάτω:
Όλοι οι φίλαθλοι του ΑΡΗ θα συγκεντρωθούν 4 ώρες πριν από το παιχνίδι στο κέντρο της Μαδρίτης στην PLAZA MAYOR. Η συγκεκριμένη περιοχή αποτελεί ένα από τα πλέον τουριστικά μέρη στην Μαδρίτη. Στην συνέχεια 3 ώρες πριν από την έναρξη του αγώνα όλοι μαζί θα κατευθυνθούν με πορεία στο γήπεδο με συνοδεία της αστυνομίας. Πέρα από τους φίλους της ομάδας που θα μεταβούν με τις οργανωμένες εκδρομές στην Μαδρίτη, ΟΛΟΙ όσοι ταξιδέψουν μεμονωμένα θα ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσουν την παραπάνω διαδικασία για την μετάβασή τους στο Βιθέντε Καλντερόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: