Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

Έστω και στην παράταση...

Τη δεύτερη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα πέτυχε ο ΑΡΗΣ, κάμπτοντας με δυσκολία την αντίσταση της ομάδας του Περιστερίου. Η κούραση από το πολύωρο ταξίδι στη Λιθουανία μεσοβδόμαδα επηρέασε τους παίκτες, με αποτέλεσμα να γίνει ντέρμπι ένα παιχνίδι που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να είχε εξελιχθεί σε περίπατο. Είτε έτσι, είτε αλλιώς όμως, ο σκοπός επετεύχθη και οι δύο πόντοι μπήκαν στο σακούλι. Παράλληλα, σε κάθε παιχνίδι βλέπουμε σαφή σημάδια βελτίωσης της αγωνιστικής εικόνας της ομάδας, πράγμα που δείχνει ότι σιγά-σιγά η δουλειά που γίνεται με τον νέο προπονητή φέρνει αποτελέσματα.

Και ενώ από την ομάδα είμαστε ευχαριστημένοι, δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο και για τον κόσμο μας. Για ακόμη ένα παιχνίδι, η εικόνα στις κερκίδες του Παλέ δεν ανταποκρινόταν ούτε στο μέγεθος του Λαού μας ούτε στην ΤΕΡΑΣΤΙΑ Ιστορία αυτής της ομάδας! Και δυστυχώς, φοβόμαστε ότι αυτή δεν θα είναι και η τελευταία φορά που συμβαίνει αυτό. ΑΡΕΙΑΝΟΙ, νιώστε λίγο...

Επόμενο ραντεβού την Τρίτη, πάλι στο Παλέ, με αντίπαλο τη λιθουανική Σιαουλιάι για την 4η αγωνιστική (1η του δευτέρου γύρου) του Eurocup. Ο ΑΡΗΣ θέλει να πάρει την άτυπη ρεβάνς για την άδικη ήττα της προηγούμενης βδομάδας, και να διατηρηθεί σε τροχιά όχι μόνο πρόκρισης, αλλά και κατάκτησης της πρώτης θέσης του ομίλου.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΛΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: