Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2009

Κλοπή!

Σας έχουμε σιχαθεί πια! Ούτε αυτές τις χρονιάρες μέρες δεν μας αφήνετε να ησυχάσουμε! Με... μαεστρικό τρόπο, τα κοράκια με τα γκρι κατάφεραν, όχι απλά να μας οδηγήσουν στην ήττα στον πρώτο ημιτελικό για το κύπελλο στο μπάσκετ, αλλά και να φτάσουν την τελική διαφορά στα επίπεδα του -14, μια διαφορά την οποία σε καμιά φάση μέσα στον αγώνα δεν κατάφεραν να πλησιάσουν οι γαύροι!

Η ομάδα μας είχε και πάλι μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, αλλά όπως και να έχει, 4 λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, είχε φτάσει στο -4 (68-64), δείχνοντας ότι είχε τις δυνατότητες να διεκδικήσει μέχρι και τη νίκη. Από εκείνο το σημείο κι έπειτα, όμως, ξαφνικά ο γαύρος άρχισε να παιζει την... τέλεια άμυνα! Χωρίς να υποπέσει ούτε σε ένα φάουλ (!), ενώ ο ίδιος οδηγήθηκε 3-4 φορές στη γραμμή των βολών, έκανε ένα σερί 10-0 κι έτσι φτάσαμε στο τελικό 78-64. Φυσικά, η εχθρική διαιτησία δεν αποτελεί άλλοθι για το μπλακ-άουτ που έπαθε για άλλη μια φορά η ομάδα μας στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα. Διότι, εκτός από τα πολλά φάουλ που δεν δόθηκαν στους παίκτες μας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, είδαμε να γίνονται και πάλι πολλές λάθος επιλογές στην επίθεση, όπου χάθηκαν και κάποια ελεύθερα σουτ, ενώ και στην άμυνα δεν υπήρχε η απαραίτητη αυτοσυγκέντρωση. Από την άλλη, όμως, ούτε τα δικά μας λάθη δεν πρέπει να αποτελέσουν άλλοθι για την κάκιστη αντιμετώπιση που έτυχε ο ΑΡΗΣ μας από τους... άρχοντες (τρομάρα τους!) του παιχνιδιού μέσα στο ΣΕΦ!

το -14 είναι μια διαφορά που μπορεί να καλύπτεται δύσκολα, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μας απαγορεύει να ελπίζουμε στην πρόκριση. Στον επαναληπτικό (20/1), το Παλέ πρέπει να θυμίζει κάτι από τα παλιά, τα εισιτήρια θα πρέπει να γίνουν καπνός μέσα στην πρώτη ώρα από την έκδοσή τους, δεν θα πρέπει να υπάρχει ούτε μια θέση κενή και ούτε ένας οπαδός που δεν θα φωνάζει τα συνθήματα που θα δίνονται στην κερκίδα! Και μετά... θα δούμε αν θα τολμήσει κανείς να αδικήσει την ομάδα μας!

Πριν από τον επαναληπτικό του κυπέλλου, όμως, έχουμε και αγώνα πρωταθλήματος, την επόμενη Τρίτη (29/12, 17:00) με αντίπαλο τον Κολοσσό Ρόδου στο Παλέ. Η παρουσία μας στο γήπεδο είναι εκ των ων ουκ άνευ. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Η ομάδα πρέπει να επανέλθει στις νίκες για πολλούς λόγους, αλλά και για να κλείσει ευχάριστα το 2009. Εξάλλου, ο συγκεκριμένος αγώνας είναι και για μας η τελευταία ευκαιρία για φέτος να βρεθούμε δίπλα στο Θεό του Πολέμου, σε οποιοδήποτε τμήμα, και να φωνάξουμε δυνατά το όνομά του...:

ΑΡΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: