Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Όσο ζω, χιλιόμετρα θα γράφω...



... και θα τραγουδω, πως στα δύσκολα δε σ' άφησα, σ' ακολούθησα παντού πιστά! Ισόβια κι εγώ στην κερκίδα μαζί, ακόμα κι αν πεθάνω θα είμαι εκεί, ούτε ο θάνατος είναι αρκετός, ούτε εκεί θα είσαι μοναχός...!




Νιώθουμε πραγματικά ευλογημένοι που αποτελούμε κομμάτι του Λαού του ΑΡΗ! Νιώθουμε ειλικρινά ευλογημένοι που αποτελέσαμε μέρος της κιτρινόμαυρης εκστρατείας, η οποία κατέλαβε την εθνική οδό και το ΟΑΚΑ! Νιώθουμε πραγματικά ευλογημένοι, διότι πλέον είμαστε κομμάτι της Ιστορίας, αφού το σαββατοκύριακο που πέρασε, όλοι μαζί γράψαμε Ιστορία! Νιώστε το καλά, αδέρφια: έχουμε γράψει Ιστορία! Στα χρόνια που θα ακολουθήσουν, λίγοι θα θυμούνται το αποτέλεσμα του αγώνα. Οι πολλοί θα μνημονεύουν την Κάθοδο των ΑΡΕΙΑΝΩΝ! Θα την ζηλεύουν, θα προσπαθήσουν να την ειρωνευτούν, να την ξεπεράσουν, να την αντιγράψουν. Οι μόνοι, όμως, που θα καταφέρουν να πράξουν ποτέ κάτι ανάλογο, οι μόνοι που ίσως μπορέσουν να σπάσουν το ρεκόρ μας... είμαστε εμείς οι ίδιοι! Γι' αυτό, λοιπόν, να είστε περήφανοι όλοι σας αδέρφια, είτε μπορέσατε να εκδράμετε στην Αθήνα είτε όχι, που αποτελείτε κομμάτι αυτού του παγκοσμίου φαινομένου, που ονομάζεται ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ!

Μην περιμένετε από εμάς να ασχοληθούμε και να σχολιάσουμε τα αγωνιστικά θέματα του τελικού. Για μας, υπάρχει πλέον μόνο ο αγώνας της Τετάρτης με τον γαύρο στο "Κλ. Βικελίδης" (28/04, 19:00), στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής των πλέι-οφς. Η θέση μας είναι εκεί που ήταν πάντα: στις κερκίδες του Ναού μας, για να φωνάξουμε δυνατά το όνομα του Θεού: ΑΡΗΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: