Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2010

Σούζα τ' αλογάκι... μπροστά στον ΑΡΗ!

Χωρίς πολλά-πολλά, ο ΑΡΗΣ πέτυχε το στόχο του και πήρε ένα εύκολο 3ποντο μέσα στο Κλ. Βικελίδης απέναντι στην περσινή... Μπαρτσελόνα του κάμπου! Με μια γκολάρα από τα 22 μέτρα του Ναφτί κι ένα κλέψιμο και κοντινό πλασέ του πρώτου σκόρερ της ομάδας, Χαβιέ Κάμπορα, ο ΑΡΗΣ πήρε τη νίκη με 2-0 και διατηρήθηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα μας έσπασε και μια... αστεία παράδοση που είχε δημιουργήσει η ΑΕΛ τα τελευταία 3,5 χρόνια, αφού ήταν η μόνη ομάδα την οποία δεν είχαμε καταφέρει να κερδίσουμε σε κανένα ματς (μέσα-έξω).
Στο περιθώριο του αγώνα, σβήσαμε και το κεράκι στην τούρτα, "γιορτάζοντας" έτσι τον 1 χρόνο που συμπληρώθηκε από την τελευταία φορά που σφυρίχτηκε πέναλτι υπέρ της ομάδας μας! Φυσικά, σήμερα, ο υπαίτιος για το γεγονός ότι δεν μας δόθηκε πέναλτι, δεν ήταν ο διαιτητής, αλλά ο.... Κάμπορα, αφού στη φάση του δεύτερου γκολ, αν και ανατράπηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα και ο Σταθόπουλος ήταν έτοιμος να δείξει την άσπρη βούλα, δεν παράτησε τη φάση και παρότι πεσμένος στο έδαφος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα! Τέτοια νοοτροπία θέλουμε να έχουν όλοι οι παίκτες μας!

Επόμενος σταθμός η Καβάλα. Πρόκειται πραγματικά για έναν τελικό, και έτσι θέλουμε (και πρέπει) να αντιμετωπίσουν αυτό το ματς ο προπονητής κι οι παίκτες μας. Το αποτέλεσμα αυτού του αγώνα θα κρίνει πολλά όσον αφορά το στόχο της εισόδου στα πλέι-οφς, αφού η προσεχής αντίπαλός μας βρίσκεται μόλις 2 βαθμούς πίσω μας και παρουσιάζεται αρκετά ανεβασμένη τελευταία. Από το συγκεκριμένο παιχνίδι θα απουσιάσουν οι Σηφάκης και Φερνάντεζ, οι οποίοι σήμερα αποχώρησαν τραυματίες από το γήπεδο. Τα προβλήματά τους, σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις, δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρά και αμφότεροι λογικά θα είναι έτοιμοι για τον μεθεπόμενο αγώνα κόντρα στις κότες του βορρά στο Κλ. Βικελίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: