Δευτέρα, 8 Απριλίου 2013

Αυτός ήταν ΑΡΗΣ!
Γι' αυτό ρε είμαστε ΑΡΗΣ!
Μεγάλη εμφάνιση ομάδας και ΛΑΟΥ, μεγάλο πάθος, μεγάλη ψυχή, μεγάλη απάντηση στη σφαγή, μεγάλο διπλό, μεγάλο και το... μπούκωμα των εχθρών μας! 


Γιατί ΕΣΥ, ΑΡΗ, δεν έχεις αντιπάλους... έχεις μόνο εχθρούς! Γιατί έτσι επέλεξαν αυτοί. Ας πρόσεχαν, όμως, διότι εμείς τους το είπαμε: "...κι όποιος έρθει αντίπαλος με Εσένα, πρέπει πρώτα καλά να το σκεφτεί..."! Δεν το σκέφτηκαν καλά, όμως. Προσπάθησαν τα πάντα. Μέχρι και να Σε τρυπήσουν από μέσα (!!). Αλλά, οι τεράστιες... μπάλες Σου στο στόμα τους είναι το μόνο που κατάφεραν να πάρουν από Εσένα. Χάρισμά τους αυτές. Αν τους άρεσαν (πού σίγουρα τους άρεσαν, αφού αυτά είναι τα γούστα τους), ας ξανάρθουν. Θα τις ξαναπάρουν.


Το Σάββατο πέρασε. Ο Θεός ξεκουράστηκε μόνο για λίγο και τώρα οφείλει να ετοιμαστεί για την επόμενη μεγάλη μάχη. Το ίδιο έτοιμοι πρέπει να είναι και οι πιστοί Του. Τίποτα δεν τελείωσε, αδέρφια! Ο πόλεμος ακόμα μαίνεται, αλλά φτάνει στο τέλος του. Γι' αυτό και η επόμενη μάχη είναι ακόμα πιο σημαντική! Πρέπει ακόμα πιο αποφασιστικά, ακόμα πιο ψυχωμένα, ακόμα πιο παθιασμένα, ακόμα πιο μαζικά, αλλά και ακόμα ΠΙΟ ΜΥΑΛΩΜΕΝΑ να βρεθούμε στο πλευρό Του! Φωνή-φωνή-φωνή και πάλι... φωνή! Αυτή, και ΜΟΝΟ αυτή, είναι η βοήθεια που χρειάζεται και θέλει από μας. Τίποτα λιγότερο, αλλά και τίποτα περισσότερο. Η μάχη αυτή θέλει μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ, αδέρφια, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ!. Θα προσπαθήσουν να μας καταβάλλουν με πλάγιους τρόπους, γιατί ξέρουν ότι στα ίσα δεν έχουν καμία τύχη. Θα μας προκαλέσουν. ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ, ΑΔΕΡΦΙΑ! Στήριξη στο Θεό μέχρι τέλους! Αυτή πρεπει να είναι η δική μας απάντηση στα δικά τους σχέδια.

 

Γι' αυτό, λοιπόν, γεμίζουμε το Χαριλάου απ' άκρη σ' άκρη... να μη μείνει ούτε χιλιοστό κενό! Δίνουμε σε όλους (και δικούς μας και αντιπάλους) να καταλάβουν ότι δεν  υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκείνη τη μέρα, πέραν της νίκης του ΑΡΗ!
Κι αφού κερδηθεί κι αυτή η μάχη, ετοιμαζόμαστε για την επόμενη και τελευταία.
Αλλά αυτά είναι για αργότερα.

Προς το παρόν...
ΑΡΗ ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΚΑΙ Γ # # Α ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ...!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: