Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Διπλό στο γκρόνιγκεν με 51-58!



Βήμα πρόκρισης από την αγαπημένη μας ομάδα η οποία με την νίκη της απέναντι στην γκαστέρα φλέιμς είναι κοντά στους 16 του eurocup!
Τα δύο πρώτα δεκάλεπτα οι επιθέσεις και των δύο δεν ήταν αποτελεσματικές με αποτέλεσμα το ημίχρονο να βρίσκει την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας μπροστα αλλά με χαμηλό σκορ!
Ο Αυτοκράτορας όμως ανέβασε ρυθμούς και πήρε μεγάλες διαφορές καθώς δεν άφηνε περιθώρια στους ολλανδούς να πετύχουν καλάθια!
Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι παίκτες της γκαστέρα θέλησαν να εκμεταλλευτούν την χαλαρότητα της ομάδας μας μειώνοντας άλλα οι παίκτες μας έδειξαν την απαιτούμενη συγκέντρωση στα τελευταία λεπτά σφραγίζοντας την νίκη με σκορ 51-58!Συγχαρητήρια στα αδέρφια μας από το club της γερμανίας αλλά και παιδία από τον σύνδεσμο των UNITY της Borussia Dortmund για την παρουσία τους στον αγώνα!
Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 9-9, 20-22, 29-41, 51-58.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Γκαστέρρα Φλέιμς (Σαλέμ): Γουέσμπι, Ντε Ρανταμί 10, Βάν Ντέν Άρκ, Ντε Ρός, Ντορισό 19, Τίβκενς, Βαν Σάικ, Μπέλ 9, Μακ Κλίρι 2, Βίατ 5, Ντεφάρες 6, Βόορν.

ΑΡΗΣ (Αλεξανδρής): Μαυραϊδης 8, Κερούς 4, Τζέιμς 1, Τσαϊρέλης 4, Ντέιβις 7, Κρούσιτς, Μποχωρίδης, Μπόγρης 6, Μούλντροου 14, Τσαλδάρης 3, Βεργίνης 11, Δήμας, Βεζένκοφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: