Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Παληκαρίσιο διπλό στην Τρίπολη!


Ένα διπλό που μας ξαναβάζει στο παιχνίδι των πλει-οφ πέτυχε η ομάδα μας απέναντι στον αστέρα τρίπολης και σε μια απίστευτη διαιτησία που έκοψε πολλές φορές τον ΑΡΗ σε αντεπιθέσεις.
Ο ΑΡΗΣ μας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33 και με 10 παίκτες στο 39 μετά από αποβολή του Καστίγιο κατάφερε να πάει στα αποδυτήρια ισοφαρίζοντας σε 1-1 με πέναλντι στο 42 το οποίο κέρδισε και εκτέλεσε εύστοχα ο Κοκε.
Στο δεύτερο ημίχρονο παίχτηκε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα με πολλές ευκαιρίες και φάλτσα σφυρίγματα όπου τελικά στο 65 μετά από εκτέλεση φάουλ του Πορτίγια ο Λαζαρίδης έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 1-2 που ήταν και το τελικό σκορ. Η αγωνία κράτησε μέχρι τέλους όπου ο αστέρας κέρδισε πέναλντι το οποίο απέκρουσε ο Χουάνμα και κράτησε το νικηφόρο αποτέλεσμα για την ομάδα μας.
Την ομάδα μας έσμπρωξε για το διπλό για ακόμη μια φορά ο κόσμος που ταξίδεψε και τραγούδησε για 90' και κατάφερε να πανηγυρίσει την νίκη ανάσα που μας βάζει ξανά στο παιχνίδι διεκδίκησης εισόδου στα πλει-οφ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Ντεγκρά, Ρουμπίλ, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Ορόθκο, Μπαστία, Λαδάκης (72' Φορτούνης), Φρανκού, Ροζέριο (78' Παπάζογλου), Ουντότζι (60' Αρσενίεβιτς), Ματούσιακ.

ΑΡΗΣ (Σάκης Τσιώλης): Χουανμά, Βανγκέλι, Μίσελ, Λαζαρίδης, Ρονάλντο, Φατί, Τόχα, Καστίγιο, Σακάτα (38' Καζναφέρης), Κόκε (71' Μενδρινός), Τσέζαρεκ (57' Πορτίγια)

Δεν υπάρχουν σχόλια: