Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Λάθος νικητής!


Ο ΑΡΗΣ μας ηττήθηκε από την ρόζεμποργκ σε ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν πρωταγωνιστής σε όλη την διάρκεια του!Ο ΑΡΗΣ μας παρά την υπεροχή που είχε βρέθηκε πίσω στο σκόρ σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες των Νορβηγών, κατάφερε όμως γρήγορα να ισοφαρίσει με πανέμορφο γκολ του Ruiz και να πάει στα αποδυτήρια με σκορ 1-1!
Στο β΄ημίχρονο ο ΑΡΗΣ μας μπήκε με τον ίδιο τσαμπουκά αλλά πάλι σε μια άτυχη στιγμή δέχτηκε το γκολ που έφερε το τελικό 2-1 το οποίο σε καμία περίπτωση δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα!
Ο ΑΡΗΣ μας ικανοποίησε με την πολύ καλή εμφάνιση!Τα βλέμματα στρέφονται από δω και πέρα στα επόμενα ματς του ομίλου που είναι κρίσιμα για την συνέχεια καθώς και στο πρωτάθλημα όπου την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την φιλοξενούμενη κοπελίτσα της πόλης μας!

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Ρόζενμποργκ (Νιλς Άρνε Έγκεν): Ορλούντ, Λούστιγκ, Ντορσίν, Ανάν, Μπιάρσμιρ, Μόλντσκρεντ (90’ Όλσεν), Ντεμίτοφ, Ίβερσεν, Σκέλμπρεντ, Ένρικσεν, Πρίτσα (85’ Γιάρντφαλ)


ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Σηφάκης, Ρονάλντο, Λαζαρίδης, Μίσελ, Βανγκέλι, Πρίττας, Φατί, Χαβίτο, Τόνι Κάλβο (82’ Τσεζνάουσκις), Κόκε, Ρουίζ (62’ Τσέζαρεκ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: