Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

1-1 o ΑΡΗΣ μας με την Ομόνοια!


Ισόπαλος με 1-1 αναδείχθηκε ο ΑΡΗΣ στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ομόνοια στο ΓΣΠ. Η ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ αν και βρίσκεται μόλις στην δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας της (σε αντίθεση με τους Κύπριους που την προσεχή Τρίτη ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ) μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και για περίπου 30 λεπτά ήταν πολύ καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο. Στο 6΄ο Χαβίτο μετά από ωραία εναλλαγή της μπάλας και ασίστ του Τσέζαρεκ άνοιξε το σκορ. Ο Τσέζαρεκ στο 18 σε θέση τετ-α-τετ μετά από πάσα του Κόκε έχασε σπουδαία ευκαιρία, ενώ καλή στιγμή είχε και ο Λαζαρίδης το σουτ του οποίου μπλόκαρε ο Γεωργαλλίδης. Στο 37 ο Μακρίδης με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο οι πολλές αλλαγές επηρέασαν τον ρυθμό του αγώνα κι έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με 1-1. Πλέον η αποστολή του ΑΡΗ θα προπονηθεί αύριο το πρωί και το απόγευμα θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη (αναχώρηση από Λάρνακα στις 17:20).

Ομόνοια Λευκωσίας: Γεωργαλλίδης (62' Γέβριτς), Σπουνγκίν, Ντάβινσον (46' Εφραίμ), Καρυπίδης (85' Αλαμπί), Βένσελ, Κασέκε (85' Παναγή), Μακρίδης, Λεάντρο, Γραμμόζης, Ρενχίφο (62' Χαραλάμπους), Αλωνεύτης.

ΑΡΗΣ : Βελλίδης, Νέτο (50' Παπαζαχαρίας), Μίσελ (71΄Αγτζίδης), Ρ. Γκιάρο (46' Οριόλ, λ. τρ. 81' Νέτο), Λαζαρίδης (62' Κουλουχέρης), Μενδρινός (56' Οικονομόπουλος), Κατίδης (72' Ναφτί), Κάλβο (46' Βαγγέλη), Κόκε (72' Αραβίδης), Χαβίτο, Τσέζαρεκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: