Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Ηττα με 74-57 απο το γαυρο!

Στην πρωτη της ηττα οδηγηθηκε η αγαπημενη μας ομαδα με σκορ 74-57 απεναντι στον ολυμπιακο!Παρα το πολυ καλο μπασκετ που επαιξε στα πρωτα 2 δεκαλεπτα ο ΑΡΗΣ μας δεν μπορεσε να συνεχισει στον ιδιο ρυθμο και σε συνδιασμο με τις αστοχες επιθεσεις ηττηθηκε!Ολοι να στηριξουμε την ομαδα μας στον ερχομενο αγωνα στο παλε με το αιγαλεω που καθηκον του ΑΡΕΙΑΝΟΥ ειναι να γεμισει το γηπεδο!

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ:

1ο : 10-8 2ο : 32-24 3ο : 50-42 4ο : 74-57

ολυμπιακος (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 4, Πελεκάνος, Τσίλντρες 19, Βούιτσιτς 7, Τεόντοσιτς 4, Χαλπερίν 7, Γκριρ 9 (2), Πρίντεζης 13, Βασιλόπουλος 3 (1), Έρτσεγκ, Σχορτσιανίτης 8.
ΆΡΗΣ (Αντρέα Ματσόν): Κλαρκ 10 (1), Μάρσαλ 8, Τσαλδάρης 2, Νέλσον 6, Σέκουλιτς 8, Αργυρόπουλος, Ηλιάδης 12, Παπανικολάου, Αγαδάκος, Μπάρλος 11 (2).


ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Αντρέα Ματσόν :
"Ασφαλώς ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά και άξιζε τη νίκη. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε και ως ομάδα όταν παίζεις με έναν τέτοιο αντίπαλο δε μπορείς να κάνεις λάθη. Κάναμε λάθη στο δεύτερο μέρος, όπως τα δυο τρίποντα που δώσαμε στον Γκριρ, και αντί να είμαστε ισόπαλοι βρεθήκαμε στο -8.

Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο με τέτοιες ομάδες. Σίγουρα μάθαμε πολλά. Άλλωστε, έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Δυστυχώς, δεν είχαμε και τον Γκαβέλ που είχε ενοχλήσεις στη μέση και δεν τον χρησιμοποιήσαμε. Για να κερδίσεις εδώ, πρέπει να είσαι τέλειος. Καλη τύχη στον κόουτς Γιαννάκη.

Εδώ μιλάμε για το παιχνίδι και όχι για παίκτες. Ο Κλαρκ έχει παίξει στην Ιταλία ήδη ένα χρόνο σαν Βούλγαρος. Εγώ κοουτσάρω με αυτούς που έχω".

Σάββας Ηλιάδης:
"Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Είχαμε ένα καλό διάστημα στο πρώτο μέρος, αλλά στο τέλος χάσαμε την επαφή μας με το σκορ. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας από αυτό το παιχνίδι για να γίνουμε καλύτεροι στο επόμενο και στην συνέχεια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: