Δευτέρα 31 Μαΐου 2010

Εισιτήρια διαρκείας 2010-2011

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δίνει την δυνατότητα φθηνότερων εισιτηρίων στους φίλους της ομάδας που θα τα προμηθευτούν ως τις 25 Ιουνίου. Δικαίωμα ανανέωσης θα έχουν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και των σουιτών, ώστε να μην χάσουν τη θέση τους μέχρι τις 25 Ιουνίου. Παράλληλα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα διαθέτει δώρο ΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΦΑΝΕΛΑ της ομάδας ( μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων) για όσους προμηθευτούν το εισιτήριο τους ως τις 25-6.
Συγχρόνως σε όσους πάρουν διαρκείας θα παρέχεται 10% έκπτωση στο ARIS MEGASTORE με την επίδειξη του ανανεωμένου διαρκείας. Επιπλέον, σε σχέση με την περσινή περίοδο στα διαρκείας συμπεριλαμβάνεται το ΠΡΩΤΟ ευρωπαικό παιχνίδι, αλλά και το ΣΥΝΟΛΟ των εντός έδρας φιλικών αγώνων.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2010-2011

ΘΥΡΕΣ 1 – 3:
185 ευρώ εως 25/06/2010 – Από 26-6: 200 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου συν το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι συν όλα τα φιλικά προετοιμασίας.

ΘΥΡΑ 2:
295 ευρώ εως 25/06/2010 – Από 26-6: 340 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου συν το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι συν όλα τα φιλικά προετοιμασίας.

ΘΥΡΑ 9:
425 ευρώ εως 25/06/2010 – Από 26-6: 470 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου συν το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι συν όλα τα φιλικά προετοιμασίας.

ΘΥΡΑ 7:
730 ευρώ εως 25/06/2010 – Από 26-6: 830 ΕΥΡΩ Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου συν το πρώτο ευρωπαικό παιχνίδι συν όλα τα φιλικά προετοιμασίας.

VIP:
2700 ευρώ εως 25/06/2010 – Από 26-6: 3000 ΕΥΡΩ. Περιλαμβάνει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος και κυπέλλου συν όλα τα φιλικά προετοιμασίας. Επίσης περιλαμβάνονται ΟΛΟΙ οι ευρωπαικοί αγώνες και τα παιχνίδια των πλέι-οφ σε περίπτωση πρόκρισης της ομάδας στην διαδικασία.

ΣΟΥΙΤΕΣ
4 ΑΤΟΜΩΝ 20.000 ΕΥΡΩ
6 ΑΤΟΜΩΝ 27.000 ΕΥΡΩ
8 ΑΤΟΜΩΝ 32.000 ΕΥΡΩ

Στην τιμή περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες πρωταθλήματος, κυπέλλου, τα ευρωπαικά και τα φιλικά παιχνίδια. Στην τιμή περιλαμβάνεται catering (φαγητό, ποτά, καφές) με αποκλειστικό σέρβις. Η ανανέωση πρέπει να πραγματοποιηθεί ως τις 25 Ιουνίου

Πηγή Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Η χρονιά έκλεισε με ξεπουπούλιασμα!


Επιστρέψαμε πάλι στο γνωστό άθλημα του ξεπουπουλιάσματοςΑΡΗΣ σε ένα Χαριλάου που θύμισε παλιές καλές εποχές πήρε την νίκη απέναντι στο πουλί!Η ομάδα μας κέρδισε εύκολα τον γλάρο με 3-2!
H ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας τερμάτισε λοιπόν στην 3η θέση και δίνει ραντεβού για την ευρώπη στις 29 Ιουλίου!

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΡΗΣ (Έκτορ Ραούλ Κούπερ): Πέσκοβιτς, Νέτο, Αράνο, Κουλουχέρης, Ρονάλντο Γκιάρο, Νάτσο Γκαρσία, Φερνάντεζ, Αντού( 82΄ Κάλβο), Μεριέμ (90΄Ντέιλι), Κάμπορα (81΄Αραβίδης), Χαβίτο

κοτόπουλα (Φερνάντο Σάντος): Κρέσιτς, Αραμπατζής, Τσιρίλο, Εντίνιο (86΄ Ευθυμιάδης), Σορλέν, Μαλεζάς, Παπάζογλου (81΄ Μίλιεβιτς), Κουτσιανικούλης, Βιεϊρίνια, Σνάουτσνερ, Φιλομένο

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Να κλείσουμε με νίκη.

Ένας νωθρότατος ΑΡΗΣ και ένας κάκιστος Ντάκος έφεραν το 0-0 στο Καραΐσκάκης. Και τα δύο αυτά φαινόμενα δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρούνται φέτος, και πραγματικά δεν έχουμε καμία όρεξη να τα ξανα-ματα-σχολιάσουμε! Το μόνο που θέλουμε τώρα πλέον είναι η νίκη την Τετάρτη, ώστε να τερματίσουμε στην 3η θέση των πλέι-οφς (4η στο πρωτάθλημα) και να αφήσουμε στην τελευταία θέση έναν εκ των γαύρο ή χανούμι.
Και μετά... έρχεται το καλοκαίρι. Και τότε, κάθε... κατεργάρης στον πάγκο του!

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Τουλάχιστον είδαμε προσπάθεια...

Ο τίτλος τα λέει όλα. Μπορεί για άλλη μια φορά να φύγαμε σκασμένοι από το γήπεδο, μπορεί η ομάδα για άλλο ένα ματς να έχασε τη νίκη μέσα από τα χέρια της, μπορεί για ακόμη ένα παιχνίδι οι παίκτες μας να χάρισαν βαθμούς σε έναν κατώτερο αντίπαλο, μπορεί οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ να μας έσπασαν πάλι τα νεύρα, αφού δεν κατάφεραν να τελειώσουν το παιχνίδι πολύ νωρίτερα με ένα δεύτερο ή και τρίτο γκολ... αλλά τουλάχιστον αυτή τη φορά τους είδαμε να προσπαθούν! Αυτή τη φορά δεν είδαμε παίκτες αδιάφορους, που να σέρνονται μέσα στο γήπεδο, αλλά παίκτες που μπήκαν από την αρχή με πάθος και δύναμη για να πάρουν τη νίκη! Μπορεί αυτή να μην ήρθε, είτε λόγω ατυχίας είτε λόγω δικών μας λαθών, αλλά δεν υπάρχει καιρός για... δάκρυα. Το είχαμε πει και πριν το ματς με το χανούμι, πως ακόμα και να το κερδίζαμε, δεν έπρεπε να ασχοληθούμε παραπάνω μ' αυτόν τον αγώνα. Πρέπει να κοιτάξουμε τον επόμενο (με το γαύρο, Κυριακή 16/05) και μετά τον μεθεπόμενο και τελευταίο της χρονιάς. Η ομάδα αυτή τη στιγμή κυνηγάει το στόχο της δεύτερης θέσης των πλέι-οφς, και αν κάνει το 2 στα 2, τότε έχει μεγάλες πιθανότητες να τον πετύχει. Η σούμα θα γίνει στο τέλος, ΟΧΙ ΤΩΡΑ! Το μόνο που θέλουμε εμείς από τους ποδοσφαιριστές μας είναι να δείξουν σ' αυτά τα 2 ματς το ίδιο πρόσωπο που έδειξαν χθες, να κατέβουν με ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΝΙΚΗΤΗ, να αποφύγουν τα χθεσινά λάθη και να πάρουν τους 6 βαθμούς. Μπορούν να το κάνουν και θέλουμε να το δούμε και στην πράξη. Έτσι απλά...!

Τρίτη 11 Μαΐου 2010

Τέρμα τα αστεία!

Τις τελευταίες εβδομάδες (ουσιαστικά από τον τελικό και μετά) είμαστε στην εξαιρετικά δυσάρεστη θέση να παρακολουθούμε μια κακοπαιγμένη θέατρική παράσταση, στην οποία βασικοί πρωταγωνιστές είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας. Πλέον, μπορούμε άνετα να πούμε ότι η υπομονή μας εξαντλήθηκε! Κατάπιαμε πολλές πίκρες όλη τη χρονιά. Ντροπιαστικές ήττες, άθλιες εμφανίσεις, παίκτες αδιάφορους σε αρκετά παιχνίδια. Στον κανόνα αυτό υπήρξαν ελάχιστες εξαιρέσεις, με κάποιες σημαντικές νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου. Έκτοτε, όμως, οι ποδοσφαιριστές μας συμπεριφέρονται λες και η χρονιά τελείωσε. Ήττες με κατεβασμένα τα χέρια σε Τρίπολη και Καραϊσκάκη, οι οποίες μάς στοίχισαν πολύτιμους βαθμούς στην αρχική βαθμολογία των πλέι-οφς, απώλεια του κυπέλλου, μια μικρή παρένθεση στο ματς με το γαύρο στο Βικελίδης και οικτρές εμφανίσεις σε Τούμπα και ΟΑΚΑ. Αξιότιμοι κύριοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, του μεγαλύτερου Συλλόγου της Μακεδονίας, το ποτήρι ξεχείλισε! Τα αστεία τελείωσαν! Πίναμε τη μία πίκρα μετά την άλλη χωρίς να βγάζουμε μιλιά. Πάντα για το καλό της ομάδας. Πλέον, το καλό της ομάδας επιβάλλει να ανεβάσουμε τους τόνους. Να σας προειδοποιήσουμε ότι τα... καλά παιδιά που ξέρατε, δεν υπάρχουν πια! Χάθηκαν, και χάθηκαν εξαιτίας σας! Τέρμα τα φιλικά χτυπήματα στην πλάτη, τέρμα τα "δεν πειράζει". Νομίζαμε ότι ήσασταν κομμάτι από εμάς και σας συμπεριφερόμασταν ανάλογα. Μας δείξατε, όμως, ότι είστε ξένο σώμα προς τον ΑΡΗ, το μεγαλείο του, το Λαό του! Μέχρι αποδείξεως του αντιθέτου, λοιπόν, θα αλλάξουμε τη συμπεριφορά μας απέναντί σας. Υπάρχουν 3 παιχνίδια μπροστά μας μέχρι να τελειώσει αυτή η χρονιά και ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 9 βαθμούς! ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ! Τα 2 από τα 3 παιχνίδια είναι στην έδρα μας. Εμείς θα είμαστε εκεί. Έτσι κι αλλιώς, δεν υπήρχε περίπτωση να συμβεί κάτι άλλο. Εμείς τον ΑΡΗ τον λατρεύουμε και θα είμαστε ΠΑΝΤΑ στο πλάι του. Εσάς, όμως, ούτε να σας βλέπουμε δεν θέλουμε αυτή τη στιγμή! Στο χέρι σας είναι να αλλάξει αυτή η άσχημη κατάσταση. Δεν τη γουστάρουμε. Θέλουμε να σας βλέπουμε σαν αδέρφια μας. Μας χαλάει όταν προδίδετε την εμπιστοσύνη που απλόχερα σας δείχνουμε όλη τη χρονιά, και μας αναγκάζετε να μιλάμε κατ' αυτόν τον τρόπο. Αν έχετε έστω και λίγο συναίσθημα μέσα σας, βγάλτε το ΤΩΡΑ! Παίξτε για τον ΑΡΗ, για τη βαριά φανέλα του, για τον τεράστιο Λαό του!

Η αρχή, και μόνο η αρχή, γίνεται αύριο στο Βικελίδης με το χανούμι. Λαέ του ΑΡΗ, τώρα θα δείξεις για άλλη μια φορά ποιος είσαι! Γέμισε το γήπεδο, βγάλε φωνή για το Θεό και πάρε το ματς μόνος σου, αν χρειαστεί. Παίκτες του ΑΡΗ, ο αυριανός άσσος θα είναι μόνο η αρχή. Το παιχνίδι αυτό θα το κερδίσετε, αλλά μην τυχόν και πιστέψετε ότι πετύχατε κάτι! Γιατί μετά θα πρέπει να πάτε για το διπλό στο Καραϊσκάκη. Κι όταν το πάρετε κι αυτό, θα πρέπει να κλείστε τη χρονιά με μια ακόμη... πτηνοβασία! Τότε, και μόνο τότε, θα έχετε καταφέρει ΙΣΩΣ να σώστε τη χρονιά. Οποιοδήποτε άλλο σενάριο, πλην αυτού που περιγράφουμε παραπάνω, ΔΕΝ είναι αποδεκτό! Απλά, δεν υπάρχει! Άντε, και πολλά είπαμε!