Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

Στις επάλξεις το σάββατο....

Το σάββατο όλοι ακόμη μια φορά θα είμαστε στις επάλξεις στο πλευρό του θεού που αγωνίζεται σε μπάσκετ στο παλέ στις 17:00 απέναντι στο μαρούσι και αργότερα στις 19:00 θα πρέπει όλοι μας να μετακομίσουμε στο ναό μας το Κλεάνθης Βικελίδης για να τσιμπήσουμε άλλους 3βαθμούς απέναντι στα τυριά!Δεν καταλαβαίνουμε τίποτα από την μικρή διαφορά της ώρας άλλωστε δεν είναι τίποτα πρωτόγνωρο για εμάς όλους άφου έχει συμβεί πολλές φορές και στο παρελθόν και τότε όπως και τώρα θα είμαστε παντού για να περάσουμε ακόμη ένα νικηφόρο σαββατόβραδο και να παραδόσουμε σε όλη την ελλάδα μαθήματα οπαδικής πίστης και κερκίδας......
Τα μέλη του συνδέσμου κ όποιος επιθυμεί μπορεί να περνάει από τα γραφεία του συνδέσμου για να συνενοηθούμε για την μετακίνηση μας στα γήπεδα που θα αγωνιστεί η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας!

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2008

1-0 ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΚΟΡΤΕ......

Σπουδαία νίκη πέτυχε η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας απέναντι στον ανύπαρκτο γαύρο με γκόλ του Χαβίτο στο 18' με κεφαλια!Ο ΑΡΗΣ είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και έχασε πολλές ευκαιρίες να πετύχει περισσότερα τέρματα!
Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο, Ρονάλντο, Λέμπο, Ρομπέρζ, Βιτόλο, Νεμπεγλέρας, Νάτσο Γκαρσία, Χαβίτο, Κόκε, Κάλβο.
ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Ντομί, Ζεβλάκοβ, Α. Παπαδόπουλος, Πάντος, Ντουντού, Τοροσίδης, Όσκαρ, Λέτο, Μπελούτσι, Ντιόγκο.


ΥΓ:Η νίκη αφιερωμένη στον ΓΙΑΝΝΗ τον ΛΑΚΟΡΤΕ που έφυγε νωρίς!
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ.....
Και όπως αντιχούσε για σένα το πέταλο....ΛΑΚΟΡΤΕ ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΑΡΕΙΑΝΟΣ....

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΛΑΚΟΡΤΕ!

Ο Σ.Φ.ΑΡΗ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ εκφράζει τα θερμά συλληπητήρια στην οικογένεια του αδερφού μας ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΚΟΡΤΕ που έφυγε από κοντά μας!Θα είσαι πάντα δίπλα μας ΓΙΑΝΝΗ!


''...και όσοι φύγαν μακριά και κοιτάν από ψηλά είναι δίπλα μας και αυτοί για πάντα ΑΡΕΙΑΝΟΙ...''

ΕΥΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ αιγάλεω!

Μια ακόμη εύκολη νίκη σημείωσε ο ΑΡΗΣ απέναντι στο αιγάλεω με σκορ 75-57!Το αιγάλεω δεν απείλησε σε κανένα σημείο την αγαπημένη μας ομάδα!Επόμενος αγώνας ξανά με το μαρούσι στο παλέ!
Στατιστικά:

Άρης (Αντρέα Ματσόν) Κλαρκ 12, Τσαλδάρης 7, Μάρσαλ 17, Σέκουλιτς 14, Νέλσον 12, Αγαδάκος 3, Ηλιάδης 6, Αργυρόπουλος 2, Μπάρλος, Σκορδίλης 2, Γκαβέλ, Παπανικολάου

αιγάλεω (Θανάσης Σκουρτόπουλος): Κρίσιτς, Σούλης, Γκολντγουάιρ 18, Κουπίδης 7, Πάτερσον 6, Μαγγουνής 17, Αγελλόπουλος, Μπρέισι 1, Καλλινικίδης 8, Γκιζόγιαννης.

Τα δεκάλεπτα: 22-14, 45-33, 57-52, 75-57

Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2008

ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΑΡΗ!

Ακόμη ένα σαββατοκύριακο γεμάτο ΑΡΗ έρχεται για όλους μας!Το σάββατο στις 17:00 το τμήμα μπάσκετ της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ μας αντιμετωπίζει την γειτονιά του αιγάλεω στο παλέ που ακόμη μια φορά θα είναι γεμάτο και ο λαός μας θα παραδίδει μαθήματα κερκίδας και για την συνέχεια έχουμε την κυριακή που πάντα περιμένουμε όλοι, στις 19:00 λοίπον το ραντεβού μας θα είναι στο χαριλάου να βγάλουμε γούστα μαζί με την ομάδα μας απέναντι στην κρατική επιχείρηση του γαύρου!Ολα τα μέλη του συνδέσμου καλούνται να περάσουν από τα γραφεία για την καλύτερη οργάνωση για την παρουσία μας στα γήπεδα που θα αγωνιστεί η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας αυτό το σαββατοκύριακο!

ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ.........
ΑΡΗΣ ΠΑΝΤΟΥ.....

Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

Το νέο αυτοκόλλητο του συνδέσμου μας!


Κυκλοφόρησε το νέο αυτοκόλλητο του συνδέσμου όποιος επιθυμεί μπορεί να περάσει από τα γραφεία μας ή να επικοινωνήσει με το σύνδεσμο ώστε να προμηθευτεί!

Μεγαλη ατυχια ακομη μια φορα και ηττα με 2-1 απο το νιονιο!

Ακομη ενα ατυχο αποτελεσμα για την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας που εχασε το παιχνιδι απεναντι στο νιονιο!Παρα το γεγονος οτι ο ΑΡΗΣ ανοιξε το σκορ με τον Χαβιτο στο 2' και ειχε καθαρα τον ελεγχο του παιχνιδιου οδηγηθηκε στην ηττα και εχασε τζαμπα 3 ολοκληρους βαθμους!Ελπιζουμε ολοι να μας αποζημιωσει η ομαδα στο επομενο ματς με τον γαυρο!

πανιώνιος (Έβαλντ Λίνεν): Κρέσιτς, Μανιάτης, Ρεκόμπα, Κουτσόπουλος, Μάκος, Κουμορτζί, Ντελούρα ( 59' Γκονσάγκα), Κοντοές, Εστογιάνοφ ( 81' Τζαβέλας), Λάνγκαμπ, Χούτος ( 74' Λουρένσο)

Άρης (Κίκε Ερνάντεθ): Κέλεμεν, Λέμπο, Ρονάλντο, Ρομπέρζ ( 46' Βανγκέλι), Νεμπεγλέρας, Βίτολο, Μάρκο Αουρέλιο, Χαβίτο, Κάλβο ( 72'Βλόνταρτσικ), Σανσόν ( 46' Σιστόν), Κόκε

Ηττα με 74-57 απο το γαυρο!

Στην πρωτη της ηττα οδηγηθηκε η αγαπημενη μας ομαδα με σκορ 74-57 απεναντι στον ολυμπιακο!Παρα το πολυ καλο μπασκετ που επαιξε στα πρωτα 2 δεκαλεπτα ο ΑΡΗΣ μας δεν μπορεσε να συνεχισει στον ιδιο ρυθμο και σε συνδιασμο με τις αστοχες επιθεσεις ηττηθηκε!Ολοι να στηριξουμε την ομαδα μας στον ερχομενο αγωνα στο παλε με το αιγαλεω που καθηκον του ΑΡΕΙΑΝΟΥ ειναι να γεμισει το γηπεδο!

ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΧΘΕΣΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ:

1ο : 10-8 2ο : 32-24 3ο : 50-42 4ο : 74-57

ολυμπιακος (Παναγιώτης Γιαννάκης): Παπαλουκάς 4, Πελεκάνος, Τσίλντρες 19, Βούιτσιτς 7, Τεόντοσιτς 4, Χαλπερίν 7, Γκριρ 9 (2), Πρίντεζης 13, Βασιλόπουλος 3 (1), Έρτσεγκ, Σχορτσιανίτης 8.
ΆΡΗΣ (Αντρέα Ματσόν): Κλαρκ 10 (1), Μάρσαλ 8, Τσαλδάρης 2, Νέλσον 6, Σέκουλιτς 8, Αργυρόπουλος, Ηλιάδης 12, Παπανικολάου, Αγαδάκος, Μπάρλος 11 (2).


ΔΗΛΩΣΕΙΣ:
Αντρέα Ματσόν :
"Ασφαλώς ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλά και άξιζε τη νίκη. Ξέραμε τι θα αντιμετωπίζαμε και ως ομάδα όταν παίζεις με έναν τέτοιο αντίπαλο δε μπορείς να κάνεις λάθη. Κάναμε λάθη στο δεύτερο μέρος, όπως τα δυο τρίποντα που δώσαμε στον Γκριρ, και αντί να είμαστε ισόπαλοι βρεθήκαμε στο -8.

Προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά δεν είναι εύκολο με τέτοιες ομάδες. Σίγουρα μάθαμε πολλά. Άλλωστε, έχουμε πολλά νέα πρόσωπα και πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Δυστυχώς, δεν είχαμε και τον Γκαβέλ που είχε ενοχλήσεις στη μέση και δεν τον χρησιμοποιήσαμε. Για να κερδίσεις εδώ, πρέπει να είσαι τέλειος. Καλη τύχη στον κόουτς Γιαννάκη.

Εδώ μιλάμε για το παιχνίδι και όχι για παίκτες. Ο Κλαρκ έχει παίξει στην Ιταλία ήδη ένα χρόνο σαν Βούλγαρος. Εγώ κοουτσάρω με αυτούς που έχω".

Σάββας Ηλιάδης:
"Η διαφορά δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα. Είχαμε ένα καλό διάστημα στο πρώτο μέρος, αλλά στο τέλος χάσαμε την επαφή μας με το σκορ. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας από αυτό το παιχνίδι για να γίνουμε καλύτεροι στο επόμενο και στην συνέχεια".

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2008

Νικη επι της καβαλας!


Ευκολη νικη πετυχε ο ΑΡΗΣ απεναντι στην ομαδα της καβαλας στον αγωνα που ελαβε χωρα στο αλεξανδρειο πριν λιγες ωρες!Η ομαδα επαιξε ωραιο μπασκετ στον αγωνα που ο αντρεα Ματσον ηθελε να βγαλει τα πρωτα του συμπερασματα για να δειξει η ομαδα μας τον καλυτερο εαυτο φετος!Θετικοτατη η παρουσια των νεαρων που στελεχωνουν την ομαδα κ εδειξαν οτι αξιζουν μια θεση στην ομαδα κ εδωσαν τον καλυτερο εαυτο τους οση διαρκεια επαιξαν!


Τα δεκάλεπτα: 16-12, 31-22, 50-42, 71-57.

Άρης (Ματσόν): Κλαρκ 13(4), Μάρσαλ 4, Τσαλδάρης 4, Νέλσον 9, Σέκουλιτς 11, Αργυρόπουλος 8(2), Ηλιάδης, Γκαβέλ 7(1), Χρυσικόπουλος, Παπανικολάου 6(1), Αγαδάκος 9, Μούρτος.

Καβάλα (Πιλαφίδης): Ντιγκμπέ 11(1), Ντάνιελς 11(1), Κέκελης 5(1), Λόλας 1, Πενταζίδης, Γκαγκαλούδης 4, Καβαλιάουσκας 7, Αμαγκού 16(3), Κούβελας, Αγγελακόπουλος 2.


ΥΓ Περιμενουμε ολοι την πρωτη αγωνιστικη την αλλη βδομαδα με τον πανελληνιο στο Παλέ που ολοι πρεπει να δοσουμε δυναμικο παρον για να στηριξουμε τον τμημα μπασκετ που μας εχει δοσει παρα πολλες χαρες!
Πληροφορουμε τα μελη του συνδεσμου αλλα και αδερφια απο γυρω περιοχες οτι συνεχιζονται οι προεγγραφες κ η διαθεση των εισητηριων διαρκειας μπασκετ!

ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ ΤΙ ΤΑ ΘΕΣ........


Σπουδαία νίκη πέτυχε χτες η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στο τέλος δημιουργώντας απανωτά εμφράγματα στις ηλικιωμένες κυρίες που ήρθαν να δουν τον αγώνα!Ο Λεμπο στο 94' έκανε το 1-0 που ήταν κ το τελικό σκορ του αγώνα!Η χθεσινή νίκη ήταν μια αρχή για μια καλή πορεία από δω και στο εξής για να πάει η ομάδα μας εκεί που πρέπει και να βουλώσει τα στόματα μερικών που βιάστηκαν να γκρινιάξουν!
Όλοι Σμύρνη για το μεγάλο διπλό γιατί ΑΡΗ μου δεν γίνεται αλλιώς!

Υ.Γ. καημένη γιαγιαααααααααααααααα!Άσε βρε γριούλα.....
Υ.Γ.2 Εσύ με το κολάρο βάλτο τώρα εκεί που ξέρεις!

Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2008

ΟΛΟΙ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΚΟΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Όλος ο λαός του ΑΡΗ πρέπει να δώσει αύριο στις 19.00 δυναμικό παρόν στο Κλεάνθης Βικελίδης για να περάσουμε ένα εύκολο απόγευμα με την μικρή ομάδα της γριάς!Ξεχνάμε τα άτυχα αποτελέσματα και κοιτάμε μπροστά αρχίζοντας με μεγάλη νίκη στο αυριανό ματς!Όσα αδέρφια θέλουν να έρθουν στον αγώνα να περάσουν από νωρίς από τα γραφεία του συνδέσμου!
ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΛΟ ΑΡΗΣ!